paribu bitcoin gold
paribu bitcoin gold

Paribu, Bitcoin Gold Hakkında Duyuru Yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ağ yapısındaki olası çatallanma / bölünme sonrası oluşacak olan Bitcoin Gold hakkında borsalar kullanıcılarını bilgilendirmeye devam ediyor. Türkiyenin en büyük hacme sahip Bitcoin borsası Paribu, Bitcoin Gold hakkında tutumunu belirten duyurusunu yayınladı.

 

Bildiğiniz üzere, Bitcoin, yakın zamanda gerçekleşen Bitcoin Cash bölünmesinden sonra bu kez de Bitcoin Gold (BTG) olarak adlandırılan yeni bir çatallanma sürecine doğru ilerlemektedir.

25 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşmesi muhtemel olan bu süreci yakından takip etmekte ve kullanıcılarımızın bu bölünme sürecinden olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirleri almaktayız.

Bu süreçte, sahip olduğunuz BTC varlıklarınızı şahsi cüzdanlarınıza çekebileceğiniz gibi Paribu hesaplarınızda da muhafaza edebilirsiniz. Daha önce gerçekleşen çatallanma sürecinde olduğu gibi Bitcoin Gold sürecinde de, BTC bakiyelerinizin Paribu üzerinde bulunmasının teknik açıdan hiçbir sakıncası bulunmamaktadır. Çatallanma başarılı olarak gerçekleştiği takdirde, çatallanma anında hesabınızda bulunan BTC miktarınca BTG, bakiyelerinize tanımlanacak ve blockchain ağının kararlı hale gelip transfer işlemlerinin başlatılmasından sonraki mümkün olan en kısa sürede BTG bakiyelerinizi çekebileceğiniz bir arayüz hazırlanarak kullanımınıza sunulacaktır.

İlk etapta BTG bakiyeleri için sadece çekim işlemlerine olanak sağlanacak, markette alım satım olanağı sağlanması hususu, BTG’nin akıbeti takip edilerek, talep değerlendirilmesinden sonra netlik kazanacaktır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin