İşte tek kuruş yatırmadan kripto paralar ile para kazanmak için 4 yol
İşte tek kuruş yatırmadan kripto paralar ile para kazanmak için 4 yol

Para yatırmadan kripto paralar ile para kazanmak için 4 yöntem

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyası, dünyadaki birçok insan için iyi niyetli bir gelir akışına dönüştü. Bu sektörde tek bir kuruma yatırım yapmadan bile, kripto paralar ile para kazanmak için sayısız yol var. Aşağıdaki dört yöntem, kullanıcıların sadece biraz zaman ve çaba harcayarak kripto dünyasında para kazanmalarına yardımcı olacak.

İşte tek kuruş yatırmadan kripto paralar ile para kazanmak için 4 yol

4- Forum imza kampanyaları

Her ne kadar bu gelir kazanma yöntemi geçtiğimiz yıl içinde daha az popüler hale gelmiş olsa da, imza kampanyaları dünyasında hala iyi para kazanılmakta. Bu gibi yöntemlerle birçok insan, yıllar önce Bitcoin’in küçük bir bölümünü aldılar. Günümüzde BitcoinTalk gibi yerler hala çok sayıda imza kampanyası fırsatına sahip. Bu yöntemi kullanmanın yararlarından biri de acemi meraklılarının nasıl kripto paralar hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceklerini öğrenmesi. BitcoinTalk ve diğer forumlar, Bitcoin, altcoinler, ICO vb. ile ilgili tüm konuları tartışan platformlar. Ayrıca, tek bir pakette para kazanma fırsatları sunan bir eğitim portalı.

3- NEO’nun GAS üretimi

Kripto paralar ile para kazanmak için bu yöntem çok kolay. Kullanıcıların NEO kripto para birimini imza kampanyaları ya da başka yollarla kazanma konusunda başarılı olması gerekiyorsa, kesinlikle hiçbir şey yapmadan pasif gelir elde etmenin harika bir yolu var. Tüm ihtiyaçlar, fonları taşımak için bir masaüstü NEO cüzdanı. Para cüzdanda olduğunda, kullanıcı ağa güç veren “GAS” kazanmaya başlayacak. Tabi ki kazanılan GAS miktarı çok yüksek olmayacak, ancak bu yeni kazanılan paraları hızlı bir şekilde art arda başka bir gelir akışına dönüştürmek ilginç bir seçenek.

2- Ödül

Ödül ile kripto para dünyasında para kazanmak çok kolay hale geldi. Özellikle ICO endüstrisi popüler olduğu için, projeler sosyal medya tanıtımları ve Telegram gruplarına katılmaları için kullanıcıları ödüllendirmekte daha istekli. Bu yöntemle para kazanmak çok kolay, ancak her hafta size verilen görevleri için birkaç saat harcamalısınız. Sonucunda çok fazla para kazanabilirsiniz!

1- Airdrop’lar

Başarılı bir şekilde, yukarıda sözü yöntemler ile Ethereum, NEO, TRX veya EOS elde edenler için, bir sonraki mantıksal aşama airdrop’lar. Bu ağların tümü, ya yeni bir token çıkartan projelerden ya da mevcut ağın forklarından oluşan düzenli airdrop’lara sahip. Ethereum kullanıcıları bu konuda özellikle iyi durumdalar, çünkü bir ETH’yi bir cüzdanda tutmak, otomatik olarak “serbest tokenleri” düzenli aralıklarla ortaya çıkarır. Airdrop’lar neredeyse her gün oluyor. Her hafta yararlanmak için çok sayıda proje var ve bunların çoğu aynı zamanda ayrı ödül programları da yürütüyor. Bu konuda araştırmalar yaparak ve her hafta birkaç saat çalışarak, küçük bir pasif gelir akışı oluşturulabilir. Airdrop tokenlerinin er ya da geç değere dönüşüp dönüşmeyeceğini kimse bilemez.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin