BAE merkezli para transferi firması ripplenet ile ortaklığını açıkladı
BAE merkezli para transferi firması ripplenet ile ortaklığını açıkladı

BAE merkezli para transferi firması ripplenet ile ortaklığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir para transferi firması olan Al Fardan Exchange, Ripplenet ile ulusal sınırların ötesine para gönderirken şirketin Ripplenet blok zincirini kullanacak.

Al Fardan’ın Ripple’a katılma nedenleri

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli bir para transfer platformu olan Al Fardan Exchange, havale firmasının gerçek zamanlı olarak sınırlar ötesine para göndermek için ikincisinin blok zincirini kullanacağı bir anlaşmada Ripple ile ortaklık kurdu.

The National News’de yer alan bir habere göre Al Fardan, blockchain firmasının bulut tabanlı küresel finans ağı olan Ripplenet Cloud’un bir parçası olacak. Para transferi firmasının CEO’su Hasan Al Fardan, anlaşmanın duyurulmasının ardından yaptığı açıklamalarda, şirketinin neden bu ortaklığa girdiğini açıkladı:

Bölgede önemli hale gelen, teknolojiyle desteklenen dijital bir geleceğe ve ödemelere doğru ilerliyoruz. Bu ortaklık, insanlara daha fazla esneklik ve rahatlıkla para göndermeleri için yeni kanallar ve fırsatlar sunma taahhüdümüzün altını çiziyor.

Bölgenin yurt dışına gönderilen havaleleri

Bu arada rapor, Al Fardan’ın Ripple ile ortaklığının, tıpkı Körfez İşbirliği Konseyi’ndeki (GCC) diğer ülkeler gibi BAE’nin de geçen yıl dış havalelerinde bir toparlanma gördüğü bildirildikten sonra duyurulduğunu belirtiyor. Bölgenin giden işçi dövizlerindeki bu toparlanma, daha güçlü petrol fiyatlarına ve ardından ekonomik aktivitedeki artışa bağlanıyor.

Ortaklık anlaşması duyurusunun ardından yaptığı açıklamalarda, Ripple’ın Güney Asya ve Orta Doğu Kuzey Afrika (MENA) bölgesi genel müdürü Navin Gupta şunları söyledi:

“BAE ve Orta Doğu’da sınır ötesi ödemelerde ve gelişen ödeme endüstrisinde devrim yaratmak için blok zinciri teknolojisinden yararlanmak için ortak olmaktan gurur duyuyoruz.”

Bu arada The National News, haberinde, Al Fardan’ın Ripple ile bir anlaşma imzalayarak şimdi “yepyeni müşteri segmentlerine girişler sunan” fintech’lerle ortak olma sözünü yerine getirdiğini öne sürüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin