Para transfer hizmeti MoneyGram uygulaması kripto dünyasına giriyor

Para transfer hizmeti MoneyGram uygulaması kripto dünyasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Halka açık bir eşler arası ödeme şirketi olan MoneyGram, diğer fintech firmaları sektördeki teklifleri desteklerken mobil uygulamasına kripto yatırım araçları ekledi. Şirket yaptığı açıklamada, bugün ABD eyaletlerinin çoğunda mevcut olan kullanıcıların artık kripto hizmeti verecek.

Platform üzerinden Bitcoin, Ethereum ve Litecoin satın alabileceklerini, satabileceklerini ve tutabilecekler. USDC kullanarak ödeme yerleşimlerini ve yerel para birimi ödemelerini etkinleştirmek için yakın zamanda Stellar ile ortaklık yapan şirketin kriptoya yaptığı önceki baskınları takip ediyor. 

Küresel dijital eşler arası (P2P) ödeme şirketi MoneyGram, 1 Kasım Salı günü, neredeyse tüm ABD eyaletlerindeki ve Columbia Bölgesi’nde yeni uygulamayı başlattı.

Moneygram’dan büyük adım

Dünyanın en büyük para transfer hizmetlerinden biri olan Moneygram, kullanıcıların mobil uygulama aracılığıyla kripto para birimi satın almalarını, satmalarını ve tutmalarını sağlayacak.

MoneyGram Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Alex Holmes şunları söyledi:

“Tüketicilerin dijital para birimlerine ilgisi artmaya devam ederken, küresel ağımız, önde gelen uyumluluk çözümlerimiz ve güçlü fintech inovasyon kültürümüz sayesinde bu talebi karşılamak ve blok zinciri ile geleneksel finansal hizmetler arasındaki boşluğu kapatmak için benzersiz bir konumdayız.”

Şirketin kripto ile önceki çabaları her zaman istediği sonuçları vermemişti. Geçen yıl Mart ayında, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile devam eden yasal mücadelesi ışığında dağıtılmış defter şirketi Ripple ile bir ortaklığa son vermişti. Ancak şirket şimdi yeni bir adım atmayı cesaretli buldu.

Dijital ödeme şirketi, küresel düzenlemelerin izin verdiği ölçüde 2023’te uygulamasına daha fazla dijital para birimi eklemeyi planladığını söyledi.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin