Pantera Capital CEO'su Dan Morehead’dan çarpıcı Bitcoin ve altcoin açıklaması
Pantera Capital CEO'su Dan Morehead’dan çarpıcı Bitcoin ve altcoin açıklaması

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead’dan çarpıcı Bitcoin ve altcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Morehead, yatırımcılara yazdığı geleneksel aylık mektubunda, Bitcoin (BTC) kullanan kişi sayısını ve değerleme sürecini açıkladı.

Bitcoin ve benimseme arasındaki korelasyon

Kaliforniya merkezli Pantera Capital, yalnızca dijital varlıklara odaklanan ilk risk sermayesi devlerinden biridir. 2013 yılında faaliyete geçen şirket, değeri 500 milyon ile 1 milyar dolar arasında değişen firmalara yatırım yapıyor. CEO’su Dan Morehead, Bitcoin’in (BTC) benimsenmesi ile amiral gemisi kripto fiyatı arasındaki korelasyon hakkındaki görüşlerini paylaşıyor.

BTC’nin benimsenmesi ve değerlemesi üzerine Morehead: “Bu ilişkiler on yıldır devam ediyor” diyor.

Morehead, iki veri seti arasındaki korelasyonu gösterdi. Bitcoin (BTC) kullanan kişi sayısı ile piyasa fiyatı arasındaki korelasyonla ilgili olarak ünlü CEO, “tahminine göre, lider kripto para biriminin piyasaya sürülmesinden bu yana ilişki “sabit” görünüyor.” açıklamasında bulundu.

Böylece, her bir milyon Bitcoin (BTC) katılımcısı için, kripto para biriminin değerlemesi 200 dolar yükseliyor. Bu kural, 2017 boğa koşusundan önceki düşüş düzeltmesi zamanları dışında 10 yıl boyunca çalıştı.

Bu nedenle, Bitcoin (BTC), arka arkaya on yıldan fazla bir süre boyunca yüzde 213’lük bir göz yaşartan bileşik yıllık büyüme oranını (CAGR) gösteren tek ana varlıktır.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) ötesinde: Piyasalar eşsiz altcoin sezonuna yaklaşıyor

Ayrıca yatırımcılara yazdığı Nisan 2020 mektubunda Bitcoin (BTC) fiyatını 62.968 dolar olarak tahmin ettiğini hatırlattı.

Ardından, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dışındaki kripto para birimlerinin benzersiz beklentilerini kabul etti. İnfografiklerine göre, altcoinlerin payı (Ethereum olmadan) Ocak ayından bu yana iki kattan fazla artarak yüzde 16’dan 34’e çıktı. Morehead, bu eğilimin yavaşladığına dair hiçbir işaret görmüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin