panokripto
PanoKripto Türk kripto para sektöründe kuralları baştan yazmak için geliyor

PanoKripto borsası Türk kripto para sektöründe kuralları baştan yazmak için geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her geçen gün büyüyen kripto para pazarında özellikle Türk yatırımcılarının, kripto para sektörüne olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Öyle ki son yapılan araştırmalara göre Türk kripto para yatırımcıları Avrupa’da en çok kripto paraya sahip olan kişiler. Buna nazaran Türkiye’de kripto para borsaları da günden güne kendilerini geliştirerek kullanıcılarına en güvenli ve en hızlı hizmeti sunmak için rekabet ediyorlar. PanoKripto ’da bu rekabette öne çıkmaya aday Türk kripto para borsalarından biri.

Aralık 2018 tarihinde kurulan İstanbul merkezli PanoKripto, Pano Bilişim A.Ş. iştiraki olarak faaliyetlerini sürdüren bir kripto para borsası. Türkiye’nin en hızlı ve en güvenilir kripto para borsası olma hedefiyle yola çıkan şirket, mevcut hizmeti ve çok yakın zamanda gerçekleştirecekleri çeşitli kampanya ve etkinlikleri ile Türk kripto para pazarında adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

Bildiğiniz gibi kripto para yatırımı, birçok insana karmaşık geliyor. Öyle ki bu durum dünya genelinde kripto para ekosistemi adaptasyonunda ciddi bir engel olarak görülüyor. İşte bu karmaşayı ortadan kaldırmayı hedeflerine dâhil etmiş olan PanoKripto, oldukça kullanışlı bir arayüz ile kullanıcıları karşısına çıkıyor. PanoKripto platformu, kripto para yatırımına yeni merak salmış kişilerin dahi zorlanmadan kullanabileceği sadelikte ve kolayca anlaşılabilir bir dizayn ile tasarlanmış.

PanoKripto’da listelenen kripto paralar

PanoKripto’da listelenen kripto paralara değinecek olursak, şu an platformda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) Zcash (ZEC), Litecoin (LTC) ve Ethereum Classic (ETC) ticareti yapabilirsiniz. Çok yakında ise Dash, Lisk, Dogecoin ve Monero coinlerini PanoKripto borsasında görebileceksiniz.

PanoKripto’da pratik ve kolay işlemleri 7/24 yapabileceğiniz gibi güvenlik konusu da birinci sırada tutuluyor. Buna göre platforma girişler iki aşamalı bir giriş yöntemi ile yapılıyor.

Ödeme işlemleri için şu an hâlihazırda İş bankası ve Vakıfbank ile çalışan kuruluş, çok yakında kredi kartı ile alım yapmaya imkân tanıyacak bir platform ile anlaşma yapacaklarını dile getiriyor.

Kripto para borsası sektöründe yeni bir hizmet: E-fatura

PanoKripto’yu diğer kripto para borsalarından ayıran bir özellik ise e-fatura hizmeti. Kripto borsasında yapılan işlemleri faturalayan şirket, bu e-faturaları e-posta yoluyla aynı gün içerisinde kullanıcılarına gönderiyor. Böylelikle kullanıcılar işlemlerin faturalanması yoluyla çok daha emniyetli bir ticaret yapmış oluyorlar.

Bu özelliği ile piyasada farklılık yaratan PanoKripto, ilerleyen günlerde düzenlemeyi planladığı coin kampanyaları ile kripto borsaları arasında hızlı şekilde öne çıkmayı planlıyor. Bu yüzden PanoKripto borsasında bir hesabınız yoksa şimdiden açıp ve sosyal medyadan da takip ederek avantajlı kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.

PanoKripto ’nun hedefleri büyük

Pano Bilişim A.Ş.’nin Türkiye’nin en sağlam kripto para borsasına sahip olma misyonu yanında ekosisteme dair daha geniş çaplı bir vizyonu bulunuyor.Kripto para kullanılabilirliğini artırmaya yönelik hedeflerinden bahseden Pano Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Varol Yağız Ekincioğlu’nun görüşleri şu şekilde:

Kripto para kullanılabilirliğini sadece kripto para borsası faaliyetleri ile kısıtlamak istemiyoruz. Bu bağlamda daha geniş çaplı aksiyonlar üzerinde çalışıyoruz. Örneğin; gıda sektöründe faaliyet gösteren ulusal çapta şirketler ile anlaşarak geliştireceğimiz kripto para ile alış veriş yapılmasını sağlamak. Bu kahvenizi geliştireceğimiz kripto paramızla alabilmeniz anlamına gelecek.

Hızlı ve pratik bir ödeme yöntemi olacak olan kripto para ödemelerini topluma çabuk adapte etmek için ise çeşitli indirimler ve promosyon kampanyaları düzenlemeyi planlıyoruz. Böylece kendi kripto paramıza bir ekosistem oluştururken sağlıklı bir şekilde değerlenmesini de sağlamış olacağız. Türkiye’de ilk olacak olan böyle bir hizmetin alt yapısını oluşturmak zaman alsa dahi bu konuda son sürat ve heyecanlı bir şekilde çalışıyoruz. Açıkçası müşterilerimizin normal hayatlarında bizim geliştirdiğimiz kripto paraları kullanarak alış veriş yaptıklarını görmek en büyük arzumuz.

PanoKripto borsasına bugün kayıt olarak sizde kripto yatırımlarınıza hızlı, sade ve güvenli bir şekilde yön verebilirsiniz. Ayrıca PanoKripto’yu sosyal medya hesaplarından takip ederek avantajlı kampanya ve etkinliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

– PanoKripto –

Web siteTwitter – Instagram – FacebookTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin