featured

Pancakeswap, nisan ayında sürüm yinelemesi yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan kripto para borsası Pancakeswap, yeni bir sürüme geçiş için tarih duyurdu.  4 Mart Cumartesi günü DEX borsası, ekibin platformun üçüncü sürümünü (v3) paylaştı. Yatırımcıları meraklandıran bu gelişme sonrasında fiyatta daha iyi bir yükselme beklenebilir.

Nisan 2023’ün ilk haftasında başlatmayı planladığını duyurdu. Pancakeswap v3, arayüz erişilebilirliği ve merkezi olmayan exchange (DEX) platformunun verim çiftçiliği deneyimi.

Pancakeswap, lansmanı geliyor

DEX platformu, programın Pancakeswap v3 adlı üçüncü yinelemesinin başlatıldığını duyurdu. Uygulama, nisan ayının ilk haftasında Binance Smart Chain’de (BSC) yayınlanacak. Yeni uygulama, tümü kullanıcı dostu bir arayüzden erişilebilen gelişmiş likidite provizyonu, rekabetçi ticaret ücretleri, ticaret teşvikleri ve gelişmiş verim çiftçiliği deneyimi gibi yeni özellikler içerecektir.

Merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Pancakeswap v2, BSC’ye ek olarak Aptos ve Ethereum gibi diğer blok zincirlerini destekliyor. Son 24 saat içinde, DEX platformları 1,47 milyar $’lık DEX ticaret hacmi kaydetti. 

Pancakeswap v2, ticaret hacmine göre ikinci en büyük merkezi olmayan borsa oldu. Son gün, platform Pancakeswap v2, 97.179.718$ kaydetti. Pancakeswap 3.223 token ile ticaret sağladığından, borsa, Uniswap’a kıyasla çok daha fazla miktarda token sunuyor.

Pancakeswap, kullanıcıları ödüllendirmek için 135.000$ değerinde CAKE ve Pancakeswap v3 non-fungible token (NFT) içeren erken bir destekçi programı sunuyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin