Axie Infinity, yeni oyun stüdyoları için genişlemeye gidiyor…
Axie Infinity

Oyun tokeni yüzde 90 düştü: Devasa cüzdanlar ucuz fiyatı kaçırmadı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaz döneminde olmamıza rağmen kripto piyasası kışı bizlere fazlasıyla yaşattı. Ocak ayından bu yana ayılar neredeyse hiç kış mevsiminden bizleri çıkarmadı. Atada bir boğalar aktif kalsa da 7 aylık dönemin galibi genellikle ayılar oldu.

Popüler oyun tokeni ise bu ayı döneminde ters düşüşten nasibini aldı. Axie Infinity’nin yerel tokeni AXS, büyük çöküşle birlikte en büyük Ethereum balinalarını tarafından çevrelendi.

WhaleStats portalına göre 24 saat içinde en çok satın alınan ilk 10 varlığa girmeyi başardı. Ortalama satın alma 167 token ya da 2.646 dolar olarak açıklandı. 

Oyun tokeni, balinaların radarına girdi

Büyük ETH sahiplerinin tek seferde Axie Infinity oynamaya karar vermesi pek olası değil. Satın almaların amacının iyi bir potansiyel kar elde etmek olduğu anlamına geliyor. Bu fikir, özellikle AXS’nin 160$’lık tarihi zirvelerinden yeterince indirim yapmasına bağlayabiliriz.

Fiyatta %90’dan fazlasını kaybetmesi gerçeğiyle oyun tokeni alımların ilk sıralarına yerleşebiliyor. 

Kripto piyasasında, %75 ila %90 arasında fiyat düzeltmeleri, bir pozisyon kazanmak için iyi zamanlar olarak kabul ediliyor. Buna AXS’yi de dahil edebiliriz.

Oyun tokeni ile ilgili son durum

Grafikten görülebileceği gibi, tüm kripto piyasasını takip eden AXS kotasyonları, Haziran ayının başındaki ünlü hareketi gerçekleştirdi. Alt sınırı token başına 12,35$ olan dar bir fiyat koridorunda kendine yer buldu. Oyun içi arızalar, Axie Infinity’nin güvenilirliğini baltaladı. Bu, Axie Infinity’nin kendisinin iyi durumda olmadığını gösteriyor.

Son zamanlarda, birçok oyuncunun aynı anda birden fazla telefon ve hesap kullanarak oyun içi mekaniği kötüye kullandığı ortaya çıkınca oyun ağır bir şekilde eleştirildi.

Aynı zamanda, birçok kişi Axie Infinity’nin özellikle e-spor alanında gelecek için hala bir şansı olduğuna ve rakip aramanın zamanlaması hala çok sayıda oyuncuya işaret ettiğine dikkat çekiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin