Coinbase tarafından listelenen oyun tokeni sert fırladı: Devamı olabilir! Balinalar deli gibi almaya başladı
Coinbase tarafından listelenen oyun tokeni sert fırladı: Devamı olabilir! Balinalar deli gibi almaya başladı

Coinbase tarafından listelenen oyun tokeni sert fırladı: Devamı olabilir! Balinalar deli gibi almaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase tarafından nihayet listelenen Sandbox, gün içinde %16 yükselişle piyasa genelinden iyi bir performans göstermeyi başardı.

Coinbase’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük borsa olduğu göz önüne alındığında, hareketin SAND’a fayda sağlaması bekleniyor. Borsa duyuruyu bir tweet ile yaptı.

Coinbase, yol haritasına SAND’i ekliyor

SAND tokeni, haberin çıkmasından bu yana %16’nın üzerinde bir artış kaydetti. Bu, Sandbox tokeninin en büyük oyun tokenleri arasında en çok kazanan olmasına yardımcı oldu. The Sand, şu an yaklaşık 1.36$ fiyattan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %62 artarak 588 milyon dolara ulaştı.

Daha önce Coinbase, Ethereum ağına dayalı olarak yaklaşık 45 farklı ERC-20 tokeni ve Solana ağına 6 SPL tokeni ekleyeceğini açıklamıştı.

Oyun kategorisi tokenleri, geçen haftaki büyük bir piyasa çöküşü sırasında çok büyük bir hasar aldı. SandBox Token, son 30 gün içinde %54 düştü. Sand’in son dalgalanması, tokenin bir şekilde kaybını kapatmasına yardımcı oldu. CoinMarketCap’e göre, token 1,6 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 3. en büyük oyun tokeni konumunda. Sandbox’ı daha ucuz, daha yeşil ve enerji verimli hale getirmek için ekosistem, Polygon Matic (OxPolygon) üzerinden taşınacak.

Sandbox, bir teknoloji firması Cualit’i satın aldığını duyurdu. Web3 geliştirmesini ve Metaverse büyümesini hızlandırmak için başka bir adım olarak dikkat çekiyor.

Bu arada, oyun kategorisi kripto paraları, son gün içinde kümülatif piyasa değerlerinde %9’un üzerinde bir artış gördü. Toplam değerleme şu anda 13,6 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi %8,5 artarak 4,9 Milyar Dolara ulaştı. Ethereum (ETH) balinalarının en büyüğü, düşüşün ortasında özellikle oyun tokenleri ekliyor gibi görünüyor.

Balina istatistiklerine göre, Decentraland (MANA), ApeCoin (APE) ve Axie Infinity (AXS) gibi en iyi oyun tokenleri, son 24 saat içinde balinalar tarafından satın alınan en iyi 10 coin listesine girdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin