Dikkat: Analistler, güncellemeden önce popüler oyun tokeni fiyatında artış öngörüyor!
Dikkat: Analistler, güncellemeden önce popüler oyun tokeni fiyatında artış öngörüyor!

Dikkat: Analistler, güncellemeden önce popüler oyun tokeni fiyatında artış öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En popüler oyun tokeni Axie Infinity fiyatının Ocak 2022 güncellemesinden önce artması bekleniyor. AXIE Origin alfa testi güncellemesi kısa bir süre önce lansmanda duyuruldu. Axie Infinity geliştirme ekibi, oyun içi öğelerin ticaretini desteklemek için “Project K ticaret özelliği” üzerinde çalışıyor. Analistler, Axie Infinity fiyat eğiliminin günlük yapısının kamayı kırabileceğini tahmin ediyor.

Oyun devi Axie Infinity, 2022 için büyük geliştirme güncellemelerini kullanıcılarla paylaştı. Ekip, kullanıcılar arasında oyun içi eşya ticaretini desteklemek için bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu güncellemenin yayınlanması muhtemelen bir aydan fazla sürecektir.

Axie Infinity geliştiricileri, 2022 için büyük güncellemeleri açıkladı

En büyük metaverse tokenlerinden biri olan Axie Infinity, 2022’de büyük geliştirme güncellemelerini açıkladı. Oyun tokeni, aktif olarak katılan oyuncular ve yatırımcılardan oluşan bir topluluğa sahiptir.

Geliştirme ekibi şu anda önemli bir güncelleme olan “Project K ticaret özelliği” üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Özelliğin, kullanıcılar arasında oyun içi eşya ticaretine olanak sağlaması bekleniyor. Axie Infinity geliştirme ekibinin çalışmaları tamamlaması ve piyasaya sürülmesi bir aydan fazla sürecek.

İlginç bir şekilde, oyun tokeni ekibinin 2022’de bir hedef alfa testi lansmanı üzerinde çalışmaları da devam ediyor. Origin (Battle V3) yeni ekonomik dengeleme özellikleri sunacak. Axies’in dikey ilerlemesi gibi özellikler, yatırımcılar arasında fayda ve benimsemeyi artırması bekleniyor.

Oyun tokeninin fiyatı için öngörülen artış

Geliştirme ekibi, yakın tarihli bir blogda “Project K ticaret özelliği” için oluşturulan 3 boyutlu (3D) modelleri kullanıcılarla paylaştı. Ekip, Origin’in lansmanı yoluyla işe alım sürecini basitleştirmek için çalışmaları sürdürüyor.

Bir kripto para birimi analisti ve yatırımcısı olan @Call_Me_Cypher, Axie Infinity fiyatının günlük yapısının kamayı kırabileceğini ve daha da yükselebileceğini tahmin ediyor.

Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan @Crypto_Scofield, oyun tokeninin fiyatı için 89 dolarlık bir hedef belirledi. Analistler, Axie Infinity fiyat trendini değerlendirdi oyun  tokeninin fiyatında %26’lık bir artış öngörüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin