Popüler oyun tokeni, alım fırsatı mı yaratıyor?
Popüler oyun tokeni, alım fırsatı mı yaratıyor?

Popüler oyun tokeni, alım fırsatı mı yaratıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kısa vadeli olarak, popüler oyun tokeni olan AXS 68 ile 70 dolar aralığında talep gördü. Bu, güneye doğru 64 dolara uzanan önemli bir talep bölgesine denk geliyor. Axie Infinity’nin son hareketinin uzun vadeli bir düşüş trendinde sadece bir sıçrama olup olmadığı veya düşüş trendini tersine çevirip çeviremeyeceği henüz belli değil.

Grafiklerin yanı sıra topluluk, yakın zamanda yayınlanan bir haber bülteninde, 2022’de bir çok yenilik ve lansman için hazırlandıklarını kaydetti. Bu gelişmeler AXS fiyatını da olumlu etkileyebilir.

AXS için saatlik grafikte ise beyaz bir kanal oluştu. Bu, boğalar ve ayılar kontrol için çarpışırken fiyatın durgunlaştığı bir alan olduğu anlamına geliyordu. Yazım sırasında boğalar geçen hafta bu bölgeden bir sıçramayı zorlamayı başardı.

Bununla birlikte, 75,2 dolar seviyesi istikrarlı bir destek oldu. Kanal birleşmesi ile birleştiğinde önümüzdeki saatlerde önem kazandı. Fiyatın bu seviye civarından keskin bir şekilde sıçraması bekleniyor.

Görünür Aralık Hacim Profili, Kontrol Noktasının (PoC) 73 dolarda olduğunu gösterdi, bu da bunun güçlü bir destek seviyesi olduğu anlamına geliyor. AXS için 74 dolar, 78 dolar ve 80 dolar seviyeleri de son zamanlarda yüksek hacimli seviyeler oldu. Bu da fiyatın bu seviyelerde destek veya direnç görebileceği anlamına geliyor.

AXS, 83 dolardan kanalın yüksek seviyelerinden keskin bir şekilde geri çekildikten sonra RSI, 50 seviyesinin altında yer alıyor. Yönlü Hareket Endeksi, hem ADX (sarı) hem de -DI (kırmızı) 20’nin üzerinde olduğundan, devam eden güçlü bir düşüş eğilimi içerisinde yer alıyor.

Göstergeler, AXS için güçlü bir düşüş momentumu gösterirken fiyatın PoC olan 73 dolara düştüğünü görebilir. Kanalın altındaki bir kapanış genellikle fiyatın formasyonun tabanına doğru geri düştüğünü görülebilir.

Bu noktaya kadar bir düşüş olabileceği ise kesin değil 68 ile 74 dolar alanındaki herhangi bir satın alma dikkatli bir şekilde yönetilmeli. Axie Infinity için 75,19 dolar seviyesinden bir sıçrama, 80 dolar ve 84,8 dolar civarında kâr alma seviyeleri sunabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin