CryptoChips ile oyun oynayarak Bitcoin kazanmak ister misiniz?
CryptoChips ile oyun oynayarak Bitcoin kazanmak ister misiniz?

Oyun oynayarak Bitcoin kazanmak ister misiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Oyun oynayarak Bitcoin kazanmak ister misiniz? Japonya internet hizmetleri devi GMO Internet Inc., yaptığı açıklama ile oyun içinde ödül olarak Bitcoin’in verileceği projenin Ağustos ayında çıkacağını duyurdu.

CryptoChips ile oyun oynayarak Bitcoin kazanmak ister misiniz?

CryptoChips olarak adlandırılan uygulama, oyuncuların belirli hedeflere ulaşması durumunda onlara çeşitli oranlarda Bitcoin verilmesi üzerine tasarlanmış bir oyun. CryptoChips ilk olarak GMO tarafından geliştirilen gerçek zamanlı savaş oyunu olan Whimsical War isimli oyunda kullanılacak. Bu proje böyle bir şeyi yapan ilk uygulama olarak da belirtiliyor. Konuya yönelik yetkililer tarafından şu açıklama yapıldı:

GMO Internet olarak CryptoChips isimli uygulamayı geliştirdik. Bu uygulama oyunlar içinde belirli hedeflerin gerçekleştirilmesi durumunda kullanıcılara ödül olarak Bitcoin verecek. Hizmete 2018 Ağustos ayında başlayacağız. Oyuncuların sıralamalarına ve başarılarına göre onlara ödül olarak Bitcoin verileceği bu projenin, çok popüler olmasını bekliyoruz.

CryptoChips, oyun uygulamasına monte edilebilir

CryptoChips, oyun uygulamasına monte edilebilir ve oyuncuların oyundaki ücretlere bağlı olarak veya oyuncuların görevlerini veya edinilen öğeleri elde ettiğinde, bir gizli cep parası gibi, oyun içinde ücret olarak kripto para birimini almalarını sağlar.

Şirket, şu anda hem borsa işletiyor hem de bir madencilik tesisine sahip. GMO Blockchain ve kripto para piyasasına yatırım yapmaya devam ediyor. GMO ayrıca bazı çalışanlarına maaş olarak Bitcoin ile ödeme yapıyor. Mart ayında, şirketin borsası güvenlik sistemlerini iyileştirmek ve geliştirmek için çalışmalar yapmaya başladı. Bunun nedeninin, Coincheck’in başına gelen hack olayı olduğu belirtiliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin