Ownix token, FC Barcelona'nın NFT koleksiyonu açıklamasının ardından yüzde 100 yükseldi!
Ownix token, FC Barcelona'nın NFT koleksiyonu açıklamasının ardından yüzde 100 yükseldi!

Ownix token, FC Barcelona’nın NFT koleksiyonu açıklamasının ardından yüzde 100 yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FC Barcelona, ​​dünya çapındaki futbol taraftarlarına ulaşmak için Ownix ​​ile ortaklık kurarak kulübün 122 yıllık tarihini NFT’ler aracılığıyla paylaşacak. Ownix’in tokeni ONX, duyurunun ardından 24 saat içinde yaklaşık %100 oranında yükseldi. ONX token, merkezi olmayan borsa olan Uniswap’ta listeleniyor ve USD Tether pazarındaki ticaret hacmi de 7.9 milyon doları aştı.

Dünyanın en büyük futbol kulüplerinden biri olan FC Barcelona kulübü bir yenilikle daha adını duyurdu. NFT koleksiyonunu tanıtmak için Ownix ​​ile ortaklık kurdu. Değiştirilemez token serisi, futbol kulübünün 122 yıllık geçmişinden tarihi anları sergileyecek.

FC Barcelona, ​​NFT koleksiyonu aracılığıyla zaferleri ve lig şampiyonluklarını taraftarlarla paylaşıyor. Dünyaca ünlü bir futbol kulübü olan FC Barcelona, ​​”güzel oyunun” dünya çapındaki hayranlarına ulaşmaya odaklanan NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazır olduğunu bildirdi. Kulüp, yerel ve uluslararası zaferler, 26 ulusal lig ve beş UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere tarihinden başarılarını koleksiyona dahil edecek.

Özel bir NFT pazarı olan Ownix ​​ile kurulan ortaklıkla birlikte FC Barcelona’nın koleksiyonu 2021 yılının Kasım ayının son haftası piyasaya sunulması bekleniyor. Koleksiyonu satın almak isteyen kullanıcılar yerel tokeni ONX ile alım yapabilecek.

Bu gelişmenin ardından, ONX tokeni son 24 saat içinde %100’ün üzerinde bir ralli yaptı. Token şu anda Uniswap’ın merkezi olmayan değişim platformunda ve Güney Koreli borsa Bithumb’da Tether’e karşı işlem görüyor. ONX’in günlük ticaret hacmi de 8 milyon dolara ulaştı. Ownix, Twitter’da tarihi NFT anlarının yakında kendi pazarlarında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Ownix ​​CEO’su Guy Elhanani açıkladı:

İlk beş NFT, önümüzdeki birkaç hafta içinde FCB tesislerinde gerçekleşecek olan bir para basma etkinliğinde başlatılması planlıyor. Lansmandan sonraki ilk birkaç hafta içinde platform, NFT’ler olarak benzersiz öğeler sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca, sınırlı sürümler ve koleksiyonlar da açık artırmaya çıkarılacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Meram mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin