Oturduğunuz yerden Bitcoin kazanabileceğiniz birbirinden etkili 5 yol
Oturduğunuz yerden Bitcoin kazanabileceğiniz birbirinden etkili 5 yol

Oturduğunuz yerden Bitcoin kazanabileceğiniz birbirinden etkili 5 yol

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC kazanmanın çok çeşitli yolları var. En çok bilinenler trade ve madencilik. Ancak Bitcoin kazanmak için kripto faizi, geri ödeme veya ortaklık pazarlaması yolları da mevcut. Bu yazımızda Bitcoin kazanmanın çeşitli yollarını ele alıyoruz.

Kripto para satın almak elbette herkes için uygun bir seçenek değil. Ancak satın alamayanlar için iyi haber şu ki, Bitcoin kazanabilirsiniz. Çok az sayıda işveren çalışanlarına BTC şeklinde maaş ödemesi yapıyor. Bu paralar kripto para hesabına yatırılarak faiz kazanılabiliyor.

Bitcoin kazanma yolları

1- Faiz programları

Bitcoin varlığınızı bazı cüzdanlarda tutarak bir miktar faiz kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Kripto faizi, herkesin yararlanabileceği bir fırsat ve kripto endüstrisinin popülaritesini de son dönemde artırıyor. Şu an oldukça az kişi Bitcoin’lerini ödünç vererek faiz kazanıyor. ve finans sağlayıcıya aktarmaları durumunda faiz oranını her ay Bitcoin biçiminde alacak.

Tüm dünyada bankalar düşük faiz oranları sunmaya başladığı için bireyler daha fazla para kazanmanın yollarını arıyor. Bitcoin sahipleri ise alternatif finans sağlayıcılarına ilgi gösteriyor. Bugün BTC üzerinden yüzde 6’ya varan faizler kazanmanız mümkün.

Bu seçeneği denemek isteyen yatırımcıların elbette çok dikkatli olması gerekiyor. İsmi duyulmamış ve size olağanüstü faiz oranları sunan kuruluşlara karşı her zaman mesafeli olmanızda fayda var. Araştırmalarınızı mutlaka yapın.

2- Cashback (Geri ödeme) programları

Bazı alışveriş siteleri, bir satın alım sırasında harcadığınız paranızın bir kısmını size anında Bitcoin olarak geri veriyor. Büyük perakendeciler, müşterileri kendilerine tekrar tekrar gelmeye teşvik etmek için bu imkanı sağlayabiliyor.

Siz de bu programlardan faydalanarak Bitcoin varlığınızı yavaş yavaş artırabilirsiniz. Hatta %9’a varan cashback programları olduğu biliniyor. Günlük satın alımlar yaparak Bitcoin kazanmanın en basit ve en kolay yollarından biri budur.

3- Ortaklık programları (Afflilate)

Ortaklık pazarlaması veya afflilate marketing; blog yazarları, haber siteleri ve sosyal medyadaki fenomenler tarafından sıkça aranan bir dijital pazarlama türüdür. Şirketler, blog yazarlarından veya web sitesi sahiplerinden promosyon kodunu sayfalarında paylaşmalarını istiyor. Herhangi biri bağlantıya tıklar ve bir satın alma işlemi yaparsa, blog yazarı veya web sitesi sahibi bir komisyon alıyor.

Her şirketin farklı bir ortaklık pazarlaması yapısı var. Bazıları bağlantıya tıklayarak kendi web sitesine giren müşteri tarafından verilen sipariş miktarı için belirli bir yüzde teklif edebilir. Her kayıt için veren bazı siteler de var. Böylelikle siz de kolaylıkla BTC kazanabilirsiniz.

4- Bitcoin üzerinden maaş almak

Birçok kişi yaptıkları iş için Bitcoin ile ödeme yapılmasını kabul etmeye başladı. Serbest çalışanlar için belki de BTC kazanmanın en iyi yolu budur. Müzisyen, editör, sanatçı veya sosyal medya yöneticisi olun; hizmetlerinizi sunarak Bitcoin üzerinden büyük miktarda para kazanabilirsiniz.

5- Trading veya madencilik

Trading, Bitcoin kazanmanın en iyi ve güvenilir yolu. BTC ile ticaret yapmak ve hesaba karşılık olarak büyük miktarda para kazanmak için kullanabileceğiniz farklı stratejiler var. Yatırımcılar fonları ödünç alarak alım satım yapar. Fonlar için aldıkları kredi türü kripto destekli krediler olarak bilinir. Bu tür bir kredide, borçlu, borç verene teminat olarak bir miktar varlık tutar ve karşılığında fonları alır. Borçlular ise dolar kazanmak için Bitcoin’lerini verir.

Bitcoin kazanmanın bir başka yolu da madenciliktir. Madenciler, kodu kırmak ve ödül kazanmak için karmaşık kriptografik algoritmalardan yararlanır. Bitcoin madencilerine süreci tamamladıklarında bir teşvik ödenir. Ödül, ücretsiz BTC şeklindedir.

 

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin