Apecoin
Apecoin

Otherside Metaverse, ApeCoin’i yeni bir rekora götürebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Mart tarihinde geliştirme ekibi Yuga Labs tarafından açıklanan ApeCoin’in yeni projesi “Otherside” kripto parada yeni bir rekoru beraberinde getirir mi? Ayrıntılar analizde…

ApeCoin nedir ve kimler tarafından yönetiliyor?

ApeCoin APE/USD, öncelikle APE ekosisteminin bir parçası olarak kullanılmak üzere geliştirilmiş bir ERC-20 yardımcı programı ve yönetişim tokeni olarak kabul ediliyor. Bu tokenin ana hedefi, Web 3.0 işlevlerini oluştururken genel olarak merkezi olmayan APE topluluğunu güçlendirmek. APE, ApeCoin DAO tarafından yönetiliyor ve APE Vakfı tarafından destekleniyor

Büyüme için bir katalizör olarak Metaverse planları

19 Mart 2022’de ApeCoin’in arkasındaki ekip olan Yuga Labs, yaklaşmakta olan Metaverse hakkında bilgi verdikleri resmi bir fragman yayınladı. Bu meta veri deposu, Otherside olarak adlandırılıyor. ApeCoin’i (APE) ve birkaç değiştirilemez tokeni (NFT’ler) birleştirecek bir Metaverse olacağı gerçeğinin yanı sıra, şu anda proje hakkında çok az şey biliniyor. Ancak Yuga Labs, Nisan ayı boyunca proje hakkında daha fazla bilgi vereceklerini söyledi.

Yeni bir ATH gelir mi?

Gelecekteki tüm projeleri için yerel token olarak hizmet etmek üzere özel olarak ApeCoin’i (APE) piyasaya sürdüler ve bu tanıtım fragmanı APE’nin değerinde bir artışa yol açtı. Gelinen noktada şu soruya odaklanıldı. APE, tüm zamanların en yüksek değer noktasına (ATH) ulaşabilecek mi? Nisan ayının sonuna kadar ne kadar yükselebileceğine dair bir gösterge elde etmek için tokenin tarihsel değerini gözden geçireceğiz.

ApeCoin (APE) satın almalı mısınız?

20 Nisan 2022’de ApeCoin (APE) 16.54 $ değerindeydi.

apecoin grafik

Bu değer noktasının ne anlama geldiğini ve APE kripto para biriminin değerini gerçekten görmek için, önceki ay boyunca performansının yanı sıra ATH değer noktasını gözden geçireceğiz. Bir önceki aydaki performansını gözden geçirdiğimizde, kaydedilen en düşük noktası, tokenin yalnızca 7,26 $ değerinde olduğu 17 Mart 2022’deydi.

Alım fırsatı sunuyor

Bunu akılda tutarak, tüm zamanların en yüksek seviyesine baktığımızda, APE’in, bu seviyesine 18 Mart 2022’de 17.17 $ değerinde ulaştığı görülüyor. Bu, tokebin değerinin 9,91 dolar veya %136 arttığı anlamına gelir. Bununla birlikte, o zamandan beri, token 16.54 $ değerine düştü, bu da bunu yeni zirvelere ulaşabileceği için onu satın almak için sağlam bir giriş noktası haline getiriyor.

Aslında, bu oranda, ApeCoin (APE), 2022 yılının Nisan ayının sonunda tüm zamanların en yüksek noktası olacak olan 20 $ değerine ulaşabilir.

invezz.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin