Bitcoin yatay ilerliyor: Peki yeniden ralli başlatabilecek mi?
Bitcoin yatay ilerliyor: Peki yeniden ralli başlatabilecek mi?

OTC platformlarına Bitcoin akışı Ağustos 2020’den bu yana en düşük seviyede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode verileri, geçen yılın Ağustos ayından bu yana, OTC masalarına gönderilen Bitcoin miktarının büyük bir düşüş gösterdiğini gösteriyor.

7201_0

Popüler analiz sağlayıcısı Glassnode’a göre, satıcılar tarafından tezgah üstü (OTC) masalara gönderilen Bitcoin miktarı Nisan ayında büyük bir düşüş yaşadı.

Traderlar satmak yerine BTC’yi tutmaya başladı

Bir Glassnode grafiği, OTC masalarına Bitcoin girişlerindeki düşüşün 2020’nin başlarında başladığını, ancak daha sonra Ağustos ayında hızlandığını gösteriyor.

Aktif düşüş Şubat 2021’de devam etti ve Nisan ayına kadar derin bir düşüş yaşadı, bu da Bitcoin traderlarının artık satmak yerine tutmayı tercih ettiklerini gösteriyor. Bitcoin ilk olarak 62.000 $’ı aştı ve şimdi Ethereum, BNB ve diğer en iyi dijital para birimleri ile birlikte 64.000 $ seviyesinin üzerinde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin Coinbase haberleriyle artıyor

Coinbase’in COIN hisselerinin doğrudan listelenmesi bugün Nasdaq’ta 14 Nisan’da yapılacak. Coinbase 90 milyar dolar olarak değerlendirildi. Ancak CoinShares’in CSO’su Meltem Demnirors’a göre, şirketin değerlendirmesi Coinbase hisselerinin halihazırda işlem gördüğü özel piyasalarda 147 milyar dolar olduğu için artabilir.

Demirors, bunun Goldman Sachs bankacılık devinin piyasa değerinden daha büyük olduğuna dikkat çekti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin