Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak
Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak

Ortalama NFT fiyatı geçen aydan bu yana yüzde 70 düştü – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nonfungible.com’a göre, NFT piyasası sessiz bir çöküşün eşiğinde olabilir. NFT’ler Sıfıra mı gidecek yoksa tekrar aya mı gidecek?

Tüm piyasalar istisnasız döngüsel davranma eğilimindedir. Ve NFT piyasası bu teoriyi kanıtlıyor gibi görünüyor.

NFT piyasasında sert düşüş

Pikselli resimlerden ve simgeleştirilmiş tweet’lerden, tamamlanması yıllarca süren sıkı çalışma gerektiren gerçek şaheserlere kadar, NFT’ler için oluşan hype kayboluyor gibi görünüyor. Nonfungible.com’dan alınan veriler, bu tokenlerin ortalama fiyatının Şubat 2021’de ATH’den %70 düştüğünü gösteriyor.

Şu anda, piyasada NFT başına ortalama fiyat yaklaşık 1,4 bin dolar iken, daha bir ay önce ortalama 4,3 bin dolar kadardı.

Veriler reddedilemez olsa da, yorumların her zaman bir dereceye kadar esnekliği vardır. ERC-721 standardının piyasaya sürülmesinden bu yana NFT’ler şüphesiz inanılmaz yeniden değerlemeler elde ettiler. Bununla birlikte, belirli bir istatistik için hepsini aynı grup olarak klişeleştirmeye çalışmak zor ve belki de imkansız olabilir.

Aslında, NFT ateşi yayıldıkça, giderek daha fazla şirket ve meraklı, ikramiyeyi vurma ve piyasalardan kar elde etme umuduyla bir NFT oluşturmaya teşvik ediliyor.

Genel olarak, iş NFT’lerin yaratılmasında değil, yeniden satışında. Beyzbol kartları ve hatta genel olarak sanat gibi birçok koleksiyonda da benzer bir şey oluyor. Belirli bir sanatçı öldüğünde, eserlerinin değeri artma eğilimindedir çünkü dolaşımdaki eserlerin sayısı artık artmayacaktır.

Balon mu?

NFT durumu, uzmanlar ve analistler tarafından bir balon ve sessiz çökme olarak tanımlandı. Aslında, tarihteki en pahalı NFT’yi satan sanatçı Beeple, tüm NFT fenomeninin bir balon olduğuna inanıyor. Bununla birlikte, bazılarının durum hakkında daha iyimser bir görüşü var ve bu yeni ürüne topluluğun aşırı yönelmesi nedeniyle ilk telaştan sonra piyasaların sakinleşmesini bekliyor.

NFT endüstrisi hala küçük, ancak durum Bitcoin ve diğer kriptolara oldukça benziyor. Güçlenmeye ve önemini kanıtlamaya başladığında, fiyat dalgalanmaları da devam edecek. Bununla birlikte, bazıları spekülatif bir bileşen olmasa bile, NFT’lerin burada kalacağına inanıyor.

bu yazı ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin