featured

Yeni ortaklık duyurusu SHIB fiyatına iyi gelebilir! Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan SHIB, artık Travala’da otel, uçuş ve etkinlik rezervasyonu yapmak için kullanılabilir. Gözde meme coin’in değeri son 7 günde %12 oranında değişiklik yaşadı.

Shiba Inu’nun işlem hacminin son 24 saatte %25 oranında düşmesi, yatırımcıların token’ları elinde tuttuğunu gösteriyor.

Shiba Inu’nun arkasındaki ekip, Travala ile ortaklık kurduklarını ve herkesin SHIB token’larını kullanarak Travala’da seyahat rezervasyonu yapmasına olanak tanıyacaklarını duyurdu.

Shiba Inu, Dogecoin’e alternatif ve rakip olarak oluşturulan ve Ethereum blockchain’inin üzerinde çalışan en büyük meme coin’lerden biridir.

Travala ortaklığı fiyata iyi gelecek

24 Kasım 2022’de Shiba Inu ekibi, Twitter’da Travala ile “Özel Özel” dedikleri şeyi açıkladı.

Bu tweet, topluluk üyelerine ve SHIB token’ı sahiplerine, bu kez seyahat rezervasyonu için token kullanım durumu hakkında bilgi verdi.

SHIB

Spesifik olarak, SHIB token’larını kullanmak isteyenler artık Travala.com platformu aracılığıyla 3 milyondan fazla otel, uçuş ve etkinlikte kullanmak üzere 25 dolar tutarında ücretsiz seyahat kredisi alabilirler.

Bu, SHIB token’ının gerçek dünyadaki kullanım durumunu artırdı. Muhtemelen ileriye dönük talebin yanı sıra değeri de artıracak.

Shiba Inu satın almak için doğru bir zaman mı?

24 Kasım 2022 tarihinde meme coin, 0,00000902 civarında işlem görüyor.

SHIB, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008616 dolar değerine 28 Ekim 2021 tarihinde ulaşmıştı.

7 günlük performansının üzerinden geçtiğimizde meme coin’in en düşük değer noktası 0,00000825 dolar, en yüksek değer noktası ise 0,00000926 dolar seviyesi olarak kaydedildi. Burada 0,00000101 dolar veya %12 oranında bir fark görebiliriz.

Ancak 24 saatlik performansa baktığımızda Shiba Inu fiyatının en düşük noktasını 0,00000886 dolar olarak görürken, en yüksek noktası ise 0,00000918 dolar olarak kaydedildi.

Yatırımcılar, fiyatın Aralık 2022’nin sonuna kadar 0,000012 dolara tırmanabileceği için bu fırsatı değerlendirmek ve Shiba Inu satın almak isteyebilirler.

Invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin