Organik büyüme mi? Bitcoin SV aktivitesi BSV konferansından önce Yüzde 761 arttı
Organik büyüme mi? Bitcoin SV aktivitesi BSV konferansından önce Yüzde 761 arttı

Organik büyüme mi? Bitcoin SV aktivitesi BSV konferansından önce yüzde 761 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV kullanıcıları, konferans öncesinde çok heyecanlanmış görünüyor. Bitcoin SV ağındaki aktif adresler ve işlem sayıları, bu hafta New York’taki CoinGeek Live konferansı sırasında iki gün içinde inanılmaz bir büyüme yaşadı.

Aktif BSV adresleri 28 Eylül’de 110.000’den bugün 947.400’e çıktı. Bu rakam %761’lik şaşırtıcı bir büyüme oranı.

Aktif adres sayısındaki artış

Aktif adreslerdeki artış, Twitter’daki kripto para topluluğunun da dikkatini çekti. Bitcoin SV ve Craig Wright antagonisti Arthur van Pelt, SirToshi’nin BSV’nin DeFi patlamasının ortasında Ethereum ağını geçmeyi başardığı gerçeğine dikkat çeken grafiğini yeniden yayınladı. Alaycı bir şekilde şunları söyledi:

“Yasal görünüyor. Organik Büyüme bence. Bahse girerim #CGLive ile hiçbir ilgisi yok.”

Bitcoin SV ağındaki işlemler aynı dönemde iki kattan fazla artarak bugün 715,600’dan 1,751.000’e yükseldi. Bu, konferansa kadar geçen 48 saat içinde %145 büyüme. Ortalama işlem değerleri ise aynı dönemde üçte iki düştü.

Ani artış ne anlama geliyor?

Ancak, ağ ara sıra bazı olağandışı aktivite patlamaları gördüğü için, ani artış sadece bir tesadüf olabilir. Aktif adresler 24 Haziran’da kısa bir süre 1 milyonu aştı ve işlemler 10 Temmuz’da 5.5 milyona yükseldi.

CoinGeek Live konferansı çoğunlukla çevrimiçi olarak düzenleniyor  ve nChain’in tartışmalı baş bilim adamı Wright, Bitcoin Derneği Başkanı Jimmy Nguyen ve Fundstrat Global yönetici ortağı Thomas Lee gibi konuşmacılar bu konferansa katılıyor.

Nguyen açılış konuşmasında Bitcoin SV’nin kötü davranışları caydırmak için teşvikleri olduğunu söyledi ve orijinal Bitcoin teknik incelemesinin 15 kez “dürüst” kelimesinden bahsettiğini belirtti.

CoinGeek’in Nguyen’nin adresi hakkındaki raporuna göre, Bitcoin SV şu anda ana ağında saniyede 2,800 işlem gerçekleştiriyor ve yakın gelecekte 50,000’i hedefliyor. Önümüzdeki Teranode kurumsal katmanı protokolü 1 TB işlem bloklarına sahip olmayı hedefliyor.

Nguyen, Bitcoin SV’nin “tüm ağ için belirlenen temel kural” olduğunu ve “interneti yeniden icat ettiğini” söyledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin