winnest
İşbirlikçi ekonomi platformu Winnest ICO tarihlerini açıkladı

Ortaklığa dayalı ekonomi platformu Winnest ICO tarihlerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Demokratik online satış ekosistemi Winnest, e-ticaret endüstrisinde kuralları yeni baştan yazmayı hedefliyor. Bu bağlamda sosyal ekonomi tarafından yönlendirilen küresel bir pazar oluşturmayı amaçlıyor.

Blockchain tabanlı ortak çalışmaya dayalı ekonomi pazarı Winnest, gelecek nesil e-ticaretin gelişmesini sağlayacak ilk para teklifinin (ICO-initial coin offering) tarihlerini açıkladı. Winnest projesi, e-ticaret sektöründe aracıları ortadan kaldırma hedefiyle katılımcı satın alma gücünü artıran ve müşterilerini kollektif bir kazanç sistemi ile ödüllendiren bir sosyal pazar oluşturmayı amaçlıyor.

Winnest e-ticarette aracıları ortadan kaldırmayı amaçlıyor

Platform, kullanıcıların üçüncü taraf ücretleri olmadan birbirleriyle işlem yapabilmeleri için tasarlanmış eşler arası bir kripto para olan WNC tokeni ile çalışıyor. Bununla birlikte, Winnest projesi basit bir Blockchain tabanlı e-ticaret platformuyla sınırlı bir proje değil. WNC ile malların, hizmetlerin ve kiralama işlerinin sunulabildiği ve satın alınabileceği bir sosyal pazarın kurulmasına ek olarak, proje, tüketicilere “nakit ödeme” işlemleri ve kullanıcı ücretleri sağlayan kapsamlı bir araç kutusu sunuyor.

Platformun yerel tokeni WNC token olacak

Winnest, platform katılımcılarının Winnest kataloğunda ürün ve hizmetlerini tanıtmasına imkân tanıyor. Aynı zamanda kullanıcılara Winnest topluluğuna katkılarından ötürü ödül kazanma, oyunlaştırılmış bir yapı üzerinden daha fazla görünürlük sağlama olanağı da sunuyor. Platformdaki her WNC satın alımında, alıcılara, satıcılara ve destekleyicilere dağıtılan ve işbirlikçi bir ücretlendirme modeli oluşturan eşdeğer bir TWNC Sadakati Kazanma tokeni üretilir. Kullanıcılar, platformun sinerjisinden faydalanabilirken böylece satın alma gücü, takipçi ağı, görüntü, etkileşim ve takipçilerin katılımlarına dayalı olan aktivitelerini geliştirebilirler.

Ekosistem içinde üretilebikecek TWNC tokenlerinin işlevselliği oldukça fazla

Ürün ve hizmetlerin alım-satımı ile ya da topluma yönelik tanıtım yoluyla oluşturulabilen TWNC tokenleri, platform katılımcıları tarafından ürünlerin tanıtımını yapmak, diğer ürünlere sponsor olarak ağ etkileşiminden yararlanmak için ya da doğrudan WNC tokenlerine dönüştürmek için kullanılabiliyor.

Ekosistem, katılımcıları, ağ etkisine dayalı gelirleri hızlı bir şekilde artırmalarına olanak tanıyan hiyerarşik bir sistemle ödüllendiriyor. Bu sistem ile sponsorlu haber bültenleri, sosyal medya önerileri ve banner reklamları yoluyla Winnest tüccarları tarafından sunulan mal ve hizmetlerin alıcılara iletilmesi teşvik ediliyor.

Proje, uluslararası e-ticaret, fintech ve Blockchain konusunda profesyonel olan ekibi tarafından desteklenirken CEO ve Fizik mühendisi Thomas Kautzsch tarafından yürütülüyor.

ICO ön satışı avantajlı fiyatlar ile başlıyor

Token satışları, ilk iki hafta için yüzde 40, ardından da sonraki iki hafta için yüzde 30 bir bonus fırsatı sunuyor. Üretilecek olan 5.000.000.000 WNC’nin dört haftalık ön satış süresi için yüzde 20’lik kısmı ayrılmış durumda.

Winnest ICO’nun ön satışı, 15 Ekim’de 06.00 PM’ de (CET) -TSİ 20.00- başlayacak. Ve 11 Kasım 06.00 PM’ de (CET) sona erecek. Winnest ICO satışları ise 15 Kasım’da 6PM’de başlayacak ve 10 Ocak 2019 saat 6PM’de sonuçlanacak.

Winnest

Web sitesiWinnest White Paper

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin