Optimism yeni yükseltme beklentisiyle yüzde 11 arttı! İşte ayrıntılar
Optimism yeni yükseltme beklentisiyle yüzde 11 arttı! İşte ayrıntılar

Optimism yeni yükseltme beklentisiyle yüzde 11 arttı! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum tabanlı bir Layer-2 (L2) blockchain protokolü olan Optimism (OP), Bedrock yükseltmesi için 2 Mart-5 Nisan’ı planladıklarını bildirdi.

Planlanan yükseltme, Bedrock Bug Bounty yarışmasının bir parçası olarak topluluk üyeleri tarafından keşfedilen tüm hataların kaldırılmasına veya düzeltilmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Programlanan protokol düzeltmesi için geniş zaman aralığı, çekirdek ekip üyelerinin oylama dönemi başladığında keşfedilen tüm hataları düzeltmesini sağlayacaktır.

https://twitter.com/optimismFND/status/1626380025418113024

 

Bedrock yükseltmesine olan güvenimiz güçlü olmaya devam ediyor. Ödül yarışmasının orijinal teklifimizde verimli olacağını tahmin etmiştik. Gelecekteki tüm protokol yükseltmelerinde titizlik için çıtayı ayarlamak çok önemli.”

Fiyat etkileri

Herhangi bir protokoldeki hata düzeltmesi, blok zincirinin pano genelinde kullanılabilirliğini iyileştirmeyi amaçlar. Optimism’e göre, Bedrock yükseltmesinin etkisi uzun vadede hedefleniyor ve bu nedenle odak noktası, herkes için sürdürülebilir bir şekilde çalışan bir protokol oluşturmak.

Bu planlar, protokolün yerel tokeni OP için faydalıdır. Optimism ne kadar kullanılabilir olursa, token talebinin artma olasılığı o kadar artar ve bu da fiyat artışına yardımcı olur. Bu yazının yazıldığı sırada, Optimism %2,33 düşerek 2,74 dolara indi ancak son yedi gün içinde hâlâ %11 arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin