OP fiyatı, yeni gelişen modelle 5 dolara ulaşabilir…

Optimism fiyatında fazla iyilik var: Balon gibi şişen varlık sönecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasaya henüz yeni giriş yapan Optimism, kısa sürede adından bahsedebildi. 2022 yılında proje tanıtılırken borsalara girişi ise çabuk oldu. Başta Binance olmak üzere Coinbase gibi önde gelen iki yerde listeleniyor. Ayrıca KuCoin, Gateio, Huobi Global gibi pek çok borsada da var.

Kendine ait bir ağ yapısına sahip olan kripto para birimi, birden fazla ekosisteme destek sağlıyor. Tüm bunlarla beraber yatırımcıların dikkatini çeken Optimism, ilk 100 içinde yer alabiliyor. Kısa sürede yaşadığı başarının karşılığını aldığını görüyoruz.

İyimserlik fiyatı, 1.9890$’da açılmasının ardından %25’lik bir artış kaydetti. OP/USD paritesi şu anda en yüksek 2.2150$ ve en düşük 1.9390$ ile 1.9510$’da işlem görüyor. Optimism’in mevcut fiyat hareketi, Ethereum katman-2 protokolü söz konusu olduğunda akışla devam ediyor.

Daha hızlı ve düşük maliyetli Ethereum işlemleri sağlayan toplamalardan yararlanıyor. OP Labs of Optimism protokolü bu hafta planlanan güncellemenin 2022’nin 4. çeyreğinde olacağını duyurdu. 

Optimism’deki iyimserlik artışı

Cuma günü erken saatlerde OP %11.43 arttı ve duygular daha da yükseleceğini gösteriyor. Ancak kripto para buna ayak uyduramadı ve bir gecede %1,59 düştü. İyimserlik talebi arttıkça, kripto paranın yükseliş toparlanması da devam ediyor.

OP’nin değeri, 1 Haziran 2022’den bu yana en yüksek olan 2,2 dolara yükseldi. Şu anda, tüm zamanların en düşük seviyesinden %421’den fazla arttığı için kripto para şimdi 500 milyon dolar değerinde.

İyimserlik ne anlama geliyor?

İyimserlik, Ethereum’un birçok sorununu çözmeye çalıştığı için çok iddialı bir hedefe sahip oluyor. İyimser toparlanmayı sağlayarak Ethereum işlemlerinin maliyetlerini hızlandırmayı ve düşürmeyi amaçlıyor. Ethereum’a yönelik ikinci katman çözümlerinin geliştirilmesinde, ağ bunu minimumda tutmaya çalışıyor.

25 Temmuz’da OP Labs, Blockchain otomasyonları söz konusu olduğunda birçok sorunlu noktayı çözmeyi amaçlayan Ethereum’a özgü Drippie’yi piyasaya sürdü.

Optimism fiyatındaki ani yükseliş

İyimserlik ile beraber Optimism fiyatında ciddi bir farklılık var. Yatırımcı ilgisindeki artış ve ağın toparlanmasına ilişkin olumlu duygular nedeniyle yükselişte. Dahası, TVL’si de yeni bir zirveyi hedef aldı. Ancak artan bir kayıp korkusu (FOMO) olduğunu bilmelisiniz.

OP/USDT çifti, 1.389 dolara uzanan Fibonacci geri çekilme seviyesinin ardından %38.2’nin üzerine fırlayarak toparlanmaya başlıyor. Şu anda parite 1.891$’da işlem görüyor ve direnç 1.700$’da. Bu rakamın altına bir düşüş, 1.389 dolara ulaşana kadar satış eğilimini artıracaktır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin