Opera, çapraz zincir cüzdan lansmanından önce Web 3 tarayıcısını piyasaya çıkardı
Opera, çapraz zincir cüzdan lansmanından önce Web 3 tarayıcısını piyasaya çıkardı

Opera, çapraz zincir cüzdan lansmanından önce Web 3 tarayıcısını piyasaya çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tarayıcı, Opera’nın 350 milyon kullanıcısından bazılarını kriptoya dahil etmeyi amaçlayan bir dizi yeni özellik içeriyor. Şirket Salı günü yaptığı açıklamada, Opera’nın yerleşik Web 3 entegrasyonlarına sahip bir internet tarayıcısı olan “Kripto Tarayıcı Projesi”nin beta sürümünü başlattığını duyurdu.

Bir basın açıklamasına göre ürün, kullanıcı deneyiminin merkezinde Opera’nın kendi kripto cüzdanı ile hem “hem tecrübeli hem de yeni başlayan kripto meraklılarını” hedefleniyor.

Opera kripto tarayıcının ana özelliği ne?

Tarayıcının ana özelliği, kullanıcıların her yeni sekme için cüzdanlarında oturum açmak zorunda kalmadan uygulamalar arasında geçiş yapabilmeleridir; bu, Opera cüzdan entegrasyonuna sahip herhangi bir uygulama için kullanılabilecek.

Bir temsilci CoinDesk’e verdiği demeçte, mevcut Opera cüzdanı yalnızca Ethereum ile uyumlu olsa da, şirket yakın gelecekte Polygon ve Solana uyumluluğunu sunmayı planlıyor ve bir “büyük Katman 2 duyurusu”nun Şubat ayında gelmesi bekleniyor.

Opera’da Web 3 başkan yardımcısı Jorgen Arnesen bir röportajda CoinDesk’e “Tarayıcıların Web 3’te Web 2’de olduğundan daha önemli olacağına inanıyoruz” dedi:

“25 yıldır blok civarındayız ve 2018’den beri Web 3 civarındayız. İyi bir kullanıcı deneyimi için çok zincirli bir token stratejisi gerekli olacak.”

Kripto merkezli tarayıcı, Twitter ve Telegram entegrasyonlarının yanı sıra “Kripto Köşesi” adlı yerleşik bir haber merkezine de sahip.

Tarayıcı rekabeti devam ediyor

Eski tarayıcı, kendi ödeme cüzdanına sahip başka bir kripto merkezli tarayıcı olan Brave ile rekabet halinde, bu yüzden artan Web 3 ilgisinden yararlanmak isteyen türünün tek örneği değil.

Opera, zincirler arası uyumluluğu başarıyla ekledikten sonra, gizlilik ve güvenliğe odaklanmayı sürdürerek cüzdanını açık kaynaklı hale getireceğini söylüyor.

Arnesen, “Tıpkı Web 1 ve Web 2 için yaptığımız gibi temelde agnostik bir web deneyimi geliştirmek istiyoruz” dedi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 19 January 2022, 16:57

    Haber ve açıklama güncel mıdır, araştırdığımda geçen yıla ait açıklamalar var, kaynak paylaşır mısınız?

    Reply
Bizi Takip Edin