Opera
Opera tarayıcı önemli bir Bitcoin atılımı ile gündeme giriyor

Opera’nın son masaüstü sürümü Ethereum desteği sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil tarayıcıda yerel Ethereum desteğini uygulayan ilk mainstream tarayıcı olan Opera, Ethereum özelliğinin artık masaüstünde de mevcut olduğunu açıkladı.

Opera’nın en yeni deneysel sürümü olan Opera Labs, artık yerleşik bir kripto para birimi cüzdanı içeriyor. Bu özelliğin, test aşamasını geçtikten sonra tüm Opera masaüstü tarayıcılarına gelmesi bekleniyor.

Opera, Ethereum desteğini geliştiriyor

Masaüstü sürümü, mobil sürüme göre biraz farklı kullanıcı yönetimi özelliği sunacak. Masaüstü kullanıcılarının, mobil Opera kripto cüzdanlarını bağlamaları ve ardından telefonlarını, bir donanım cüzdanı gibi işlemlerin aynısını yapmak için kullanmaları istenecek. İşlemi doğrulamak için bir PIN (veya parmak izi) kullanılacak.

Opera, dünyanın en yaygın kullanılan beşinci tarayıcısı. Şu anda, tüm İnternet kullanıcılarının %3,5’ü internete Opera ile erişiyor. Yüz milyonlarca kullanıcı artık CryptoKitties ve Paradex gibi DApp’lere erişebilecek. Bu özellik şimdilik sadece ERC-20 tokenleri ve ERC-721’i desteklerken diğer para birimleri için destek sağlamaya yönelik planlar da var.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin