OpenSea’den önemli açıklama- Şirket NFT için bu desteği sağlamayacak!

OpenSea’den önemli açıklama: Şirket NFT için bu desteği sağlamayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT’nin öncü pazarlarından biri olan OpenSea, Ethereum ile ilgili önemli bir kararı açıkladı. Endüstri için bir milat olacak olan Ethereum Merge, herkesi doğrudan ya da dolaylı olarak ilgilendiriyor. Ether’in yeni bir sisteme geçecek olması platformları harekete geçiriyor.

Eylül ayına ayak basmamızla birlikte şirketlerin Ether’i desteklemesi de artıyor. Yeni geçişe ayak uydurmak isteyen projeler kendi alanlarında adımları tek tek atıyor. Şimdi ise sırada OpenSea var.

Ethereum tabanlı satışların yapıldığı OpenSea, NFT pazar yeri için önemli bir market. İyi bir ticaret hacmine sahip olan market, yeni Proof of Stake geçişi için kararını verdi. Diğer firmalar gibi NFT marketi, Proof of Work sistemini tarihe gömecek.

OpenSea, PoS desteğini kullanıcılarına duyurdu

Ethereum Merge, planlanan Eylül tarihine göre şu anda sadece on beş gün kaldı. Geri sayım sürerken, Ethereum ağı daha ölçeklenebilir ve verimli hale getiren bir Proof-of-Stake blok zincirine geçecek.

PoS geçişi esnasında ise platformların Ether’e bağlılığı göz kamaştırıyor. Dünyanın en büyük NFT pazarı OpenSea, yalnızca NFT’leri yalnızca yükseltilmiş Ethereum PoS zincirinde destekleyeceklerini söyledi.

OpenSea Twitter

! Eylül Perşembe günü OpenSea tarafından paylaşılan tweet’te Proof of Stake zinciri için NFT’lerin destekleyeceğini bildirdi. En son güncellemesinde OpenSea şunları kaydetti:

“ETH PoW’da çatallanmış NFT’lerin mevcut olduğu ölçüde, potansiyel çatallar hakkında spekülasyon yapmasak da, bunlar OpenSea’de desteklenmeyecek veya yansıtılmayacaktır.”

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin