OpenSea yakında Solana NFT'lerine ev sahipliği yapabilir
OpenSea yakında Solana NFT'lerine ev sahipliği yapabilir

OpenSea yakında Solana NFT’lerine ev sahipliği yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen NFT pazarı OpenSea, sızdırılan görüntülere göre yakında Solana NFT’lerine destek sunabilir.

Decrypt’in haberine göre, bilgisayar korsanı ve blog yazarı Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan ekran görüntüleri, OpenSea’nin yakında Solana NFT’lerini pazarına entegre edeceğini gösteriyor.

Bored Apes ve CryptoPunks gibi Ethereum tabanlı NFT projelerini desteklemesiyle tanınan bu, OpenSea’nin kullanıcı tabanını daha da hızlandırabilir ve NFT satın almak için en iyi yer olarak konumunu sağlamlaştırabilir.

OpenSea, Solana NFT’lerini desteklemeye mi hazırlanıyor?

Hacker ve blog yazarı Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan sızdırılmış görüntüler, OpenSea’nin yakında Solana NFT’lerine destek sunabileceğini gösteriyor.

Ayrıca görüntüler, OpenSea’nin Solana dostu Phantom cüzdanını desteklediğini de gösteriyor. Görüntüler ayrıca, OpenSea tarafından desteklenen ek blok zincirlerden biri olarak listelenen Solana’yı da gösteriyor. Şu anda NFT pazarı yalnızca Ethereum, Polygon ve Klatyn blok zincirlerini desteklemekte.

Wong’a göre, OpenSea web sitesinde tersine mühendislik yaparken Solana’ya referanslarla karşılaştı. Tersine mühendislik prosedürü, aşağıdaki web sitesinin kaynak koduna bakarak bir web sitesinin nasıl yapıldığını anlama sürecini ifade eder.

Ancak, bir OpenSea temsilcisi Decrypt’e OpenSea’nin “söyleyecek bir şeyimiz olduğunda yorum yapacağını” söyledi.

OpenSea, aylık NFT satışlarında 3.5 milyar doları aşan lider NFT pazarı haline geldi. OpenSea, Solana NFT’lerini resmi olarak desteklerse, NFT pazarının büyümesi üzerinde daha fazla etkiye sahip olabilir ve günlük kullanıcı etkinliğini destekleyerek ticaret rakamlarını artırmaya yardımcı olabilir.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin