OP fiyatı, yeni gelişen modelle 5 dolara ulaşabilir…

OP fiyatı, yeni gelişen modelle 5 dolara ulaşabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada henüz yeni yeni kendini gösteren Optimism, kısa süre içinde en iyi  coin’ler arasına girebildi. Özellikle yatırımcıların ilk 100 içinde yer alan varlıkları incelemesi nedeniyle bu listede yer alması önemli oldu.

Henüz bir senelik bir maziye sahip olan kripto para birimi kaliteli bir proje olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Optimism’in en büyük avantajı ise yaptığı ortaklıklar ve kurduğu sistemin iyi çalışmasıdır. Özellikle de Amerikalı Coinbase borsasıyla beraber yürütülen çalışmalarda OP fiyatı iyi bir ivmelenme yakaladı.

Coinbase katman 2 lansmanı, Optimism (OP) tokeni için satın alma ilgisinde önemli bir artışa yol açtı. Coinbase, temel işlemler için bir sıralayıcı olacak, ancak sonunda tamamen izinsiz bir doğrulayıcı setine sahip olacak.

OP fiyatı, son haberlerin ardından nasıl ilerleyecek?

Ocak ayı kripto pazarındaki toparlanmanın ortasında, OP fiyatı, 1 Ocak’ın en düşük seviyesi olan 0,909 $’dan 3,24 $’a kadar parabolik bir ralli gösterdi. Bu ilerleme %255’e yakın bir büyüme kaydetti.

 

Bununla birlikte, kripto para fiyatı 3,24 dolarda yerel bir zirve oluşturdu ve hemen yatay seyretti. Devam eden yatay trend çizgisi, bir flama modelinin oluşumunu gösteriyor. Günlük mum trend çizgisinin üzerinde kapanırsa, ilgilenen yatırımcılar bir sonraki toparlanma döngüsü başlayabilirken giriş fırsatlarını arayabilirler. 

İdeal yükseliş koşulları sağlanırsa yükseliş bir miktar daha artabilir. Sonuç olarak OP fiyatı, modelin tamamlanmasıyla birlikte, 5 dolara doğru bir boğa koşusu için sinyal gösterebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin