Ontology (ONT) fiyatı artmaya devam ediyor
Ontology (ONT) fiyatı artmaya devam ediyor

Ontology (ONT) fiyatı uçuşa geçti: Bir saat içinde yüzde 6,24 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün en iyi 50 kripto paranın neredeyse tamamı (dört tanesi hariç) yeşil alanda işlem görüyor. Ontology (ONT) fiyatı, bugün 1 saat içinde %6,24 oranında arttı. Yazım sırasında kripto para, %8,5 oranında artışla 1,97 dolardan işlem görüyor.

Ontology (ONT) fiyatı artmaya devam ediyor

30 dakikalık mumlardaki ONT fiyat değişimini incelerken, fiyatın gün içinde bir noktada 2,113 dolar seviyesinin üzerinde yükseldiği gözlendi. Geçtiğimiz 24 saatte, ONT fiyatı küçük düşüşlerle yükselmeye devam ediyor. Kripto para günün başında 336,5 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile 1,83 dolar gibi düşük bir fiyattan işlem görüyordu.

Ontology (ONT) fiyat grafiği
Ontology (ONT) fiyat grafiği

Bununla birlikte, ONT için günün en yüksek fiyatı 385,4 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 2,09 dolar. Bununla birlikte bir gün içinde, kripto paranın piyasa değeri 50 milyon dolara yaklaştı. Yazım zamanında, ONT’nin 30 dakikalık mumları, fiyatı 2,01 dolara düşerek kırmızıya döndü.

Bugün Ontology, ​​SenseTime ile ortaklığını duyurdu

Bugün Ontology ayrıca yapay zeka (AI) startup’ı ​​SenseTime ile ortaklığını duyurdu. Bu işbirliğinin fikri, Ontology’nin halka açık Blockchain’i üzerinde doğrulama hizmetleri oluşturmak. Hizmetler, diğerlerinin yanı sıra kimlik belgeleri ve yüz karşılaştırması gibi işlevlerle kullanıcı kimliğinin doğrulanmasını içerecek. Resmi ortaklık duyurusunda Ontoloji, AI aracılığıyla özgünlük ve insani büyüme ile ilgili misyonunu anlattı. Ayrıca ortağı SenseTime’den bahsetti ve şunlarısöyledi:

SenseTime, “özgünlüğü koruyarak insanın ilerlemesine öncülük etmesine izin ver” misyonuyla, yüz tanıma, görüntü tanıma, metin tanıma, insansız da dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde AI teknolojilerini zorlayarak, dünya çapında bağımsız bir araştırma ve geliştirme derin öğrenme süper bilgisayar merkezi kurdu.

Ontology (ONT) yeni ortaklıklar duyuruyor

AI alanında bu, Blockchain ve kripto para şirketi tarafından elde edilen tek başarı değil. Bu ayın başlarında Ontology ayrıca AI tarafından geliştirilmiş bir dijital varlık borsası olduğunu iddia eden Bibox’un desteğini aldı.

Aynı zaman diliminde Ontology, ilgili endüstride devrim yaratan Blockchain tabanlı bir dijital müzik sistemi olan Muzika ile olan ortaklığını da duyurdu. Ayrıca Muzika, müzik ekosisteminde merkezi olmayan bir sistemi çalıştırmak için Ontology’nin teknik uzmanlığını ve altyapısını kullanacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin