Online bankacılık devi Swissquote, ICO pazarına giriyor
Online bankacılık devi Swissquote, ICO pazarına giriyor

Online banka Swissquote, müşteriler için satın alma ve saklama seçeneği ile ICO pazarına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Online bankacılık devi Swissquote, ICO pazarına giriyor. İsviçreli online finansal hizmet sağlayıcısı Swissquote, 22 Ekim Pazartesi günü basın bülteninde müşterilerine (İlk Para Teklifi) ICO tokenleri satın alma ve saklama hizmetleri sunan “dünya çapında ilk banka” olduğunu duyurdu.

Swissquote, ICO adımıyla birlikte müşterilerine pek çok seçenek sunacak

2016 yılından bu yana hesap sahiplerine çeşitli kripto para birimleri ile ilgili hizmetler sunan Swissquote, en son hizmetine endüstriyel elmas üreticisi LakeDiamond’dan ICO tokeni satın alarak başladı.

Banka, ICO tüketicilerinin artık “Blockchain’i anlamaları”nın gerekli olmadığını açıkladı.

CEO Mark Buerki şöyle söyledi:

Kitle fonlamasının Blockchain ile birleştirilmesi yeni bir fon yaratıyor.

Herkes için basit ve erişilebilir hizmetler sunarak ve finansmanı demokratikleştirmeye yönelik felsefemize sadık kalarak müşterilerimize yeni kurulan işletmelerin büyümesine yardımcı olma fırsatı sunuyoruz.

Hizmet, Swissquote kullanıcıları tarafından çevrimiçi hesaplardan doğrudan satın alma işlemi yaparak banka tarafından ayrı bir cüzdanda tutulması olarak planlandı.

ICO endüstrisi kripto para birimleri arasında devam eden 2018 ayı piyasasının eline geçti. Şimdiki başlangıç ​​fiyatından daha az olan pek çok tokenle birlikte…

Minimum satın alma, 33 İsviçre frangı ile eşdeğer olan 60 LakeDiamond tokeninden (LKD) oluşacak. 22 Ekim’den 11 Aralık 2018’e kadar olan ön satış sırasında, Swissquote platformunda sunulan özel avantajlara da yer verilecek.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin