Polkadot Barcelona forma sponsoru olmak için yarışıyor
Polkadot Barcelona forma sponsoru olmak için yarışıyor

Önemli hamle: Bu altcoin Barcelona’ya sponsor olmaya yakın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler Blockchain projesi Polkadot, FC Barcelona’nın resmi forma sponsoru olmaya yaklaştı.

Barselona merkezli spor gazetesi FC Barcelona Noticias’a göre Polkadot, müzik platformu Spotify ile birlikte geçen hafta İspanyol futbol devine sponsorluk tekliflerini duyurdu.

Barcelona her sene 75 milyon euro ödeme alabilir

FCB’nin yazısı:

“Seçeneklerden bir diğeri de, çok sayıda işleme izin vererek yenilikler sunan platform Polkadot.”

FC Barcelona (FCB) şimdiye kadar alınan tüm teklifleri eleştirel bir şekilde inceliyor olsa da, forma sponsoru olacak favori seçim, anlaşmanın sürmesi beklenen yıllar boyunca sezon başına 75 milyon euroya kadar ödeme yapabilir.

Polkadot anlaşma için seçilen aday olursa, FC Barcelona kripto para birimi ve Blockchain şirketinin logosunu resmi formalarının yanı sıra antrenman kıyafetlerinin kollarına ve önüne basacak.

Polkadot, dağıtılmış hesaplamayı destekleyen açık kaynaklı, kripto para birimi ve Blockchain platformudur. Polkadot, bir Proof-of-Stake (PoS) konsensüs algoritması kullanır ve sektördeki en popüler ağlardan biri haline gelmiştir.

Kripto şirketleri Barcelona anlaşmasını yakından takip ediyor

FC Barcelona yeni bir forma sponsoru aramaya devam ediyor. Mevcut sponsor marka Rakuten ile olan anlaşma 2021/2022 sezonunun sonunda sona eriyor.

Polkadot, FC Barcelona forması sponsorluk anlaşmasını yapmakla ilgilenen tek kripto para şirketi değil. Eski Şampiyonlar Ligi galibi, Binance ve FTX dahil olmak üzere kripto ile ilgili diğer şirketlerden de teklifler aldı.

Şu anda nakit sıkıntısı çeken FC Barcelona, ​​Rakuten ile anlaşılan miktar olan sezon başına 55 milyon euronun altındaki herhangi bir teklifi kabul etmeye istekli değil.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin