Önemli Gelişme: Ripple (XRP) bankacılık lisansı alıyor
Önemli Gelişme: Ripple (XRP) bankacılık lisansı alıyor

Önemli Gelişme: Ripple (XRP) bankacılık lisansı alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın benimsenmesi amacıyla çeşitli ürünler geliştiren Ripple odaklı XRPL Labs’in kurucusu olan Wietse Wind, şirketin XRPTipBot için bankacılık lisansı alma sürecinde olduğunu açıkladı.

Ripple (XRP) , ürün için genişlemeyi kolaylaştıracak

XRPTipBot uygulaması, kullanıcıların XRP gönderip almalarını sağlıyor ve Outlook, Gmail, Twitter ve Reddit’e zaten entegre edilmiş durumda. Son zamanlarda ayrıca, XRPTipBot’un Skype’a entegrasyon için çalışma başlattığı da ortaya çıktı.

Bankacılık lisanslarına, en azından operasyonlara izin vermeye ikna edici düzenleyiciler açısından, ürün genişlemesini kolaylaştıracak KYC ve AML fonksiyonları eşlik edecek. Lisansın başarılı bir şekilde kullanılması, XRPL laboratuvarlarının XRP tokenine para transferi hizmetleri sunmasını sağlayacak. Böylece tam bir bankacılık lisansı, büyük ölçüde artırılmış bir operasyon ölçeğine olanak sağlayacak.

XRPL laboratuarları son aşamada

Ripple’nin bağış toplama kolu Xpring tarafından yatırım yapılan XRPL Labs, yukarıda belirtilen TipBot’un yanı sıra birkaç ürün geliştiriyor. XRPL Labs, hem Google Play’de hem de iOS App Store’da bulunan XRPayments ürününü piyasaya sunmuştu.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin