Coin News Channel, dünyanın ilk kripto para kanalı!
Coin News Channel, dünyanın ilk kripto para kanalı!

Dünyanın ilk kripto para kanalı açılıyor: Ekipte 3 Türk de yer alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve Blockchain teknolojisine tutkulu musunuz? Öyleyse sizin için iyi haberlerimiz var. Bugün kripto para dünyası önemli bir gelişmeye tanıklık ediyor ve sektörün ilk kripto para kanalı açılıyor. Dünyanın ilk kripto para haber kanalı “Coin News Channel” yayına başlamak için gün sayıyor. Kanalın 7 gün 24 saat boyunca İngilizce yayın yapacağı belirtiliyor.

Dünyanın ilk kripto para kanalı

Coin News Channel artık kripto para dünyasındaki gelişmeleri sunacak. Coin News Channel, 7 gün 24 saat boyunca yayın yapan 120 milyondan fazla kişinin ihtiyaç duyduğu bilgileri sağlamayı amaçlıyor. Kanal, birçok iletişim yönteminin yanı sıra uydu, kablo, internet ve benzeri platformlarla seyirciye ulaşmayı ve onları kripto para piyasasına yönelik haberlerle bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Londra Haber Merkezi’nden yayın yapacak olan Coin News Channel ekranlarında, kripto para ekonomisini bilen uzmanlar, analistler, ekonomistler, akademisyenler güncel ve doğru bilgileri iletecek ve gelişmeleri yorumlayacaklar. Bunların yanı sıra Coin News Channel ekibinde 3 Türk de var. Coin News Channel’ın yayın akışı; Nuri Çolakoğlu, Celal Pir ve Doğan Medya Grubu’nda finans yöneticiliği yapmış Ali Eşelioğlu gibi isimler tarafından hazırlanıyor.

Coin News Channel’ın sektöre faydaları

Coin News Channel’ın Blockchain teknolojisi ve kripto paralar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen yeni yatırımcılar için verimli olacağını düşünüyoruz. Henüz resmi bir blog yayını olmamasına rağmen kanal, Blockchain ve kripto paralara yönelik önemli gelişmeleri kitlelerle buluşturarak sektörde fark yaratabilir. Ayrıca bu gelişme kripto para sektörünün tanınırlığını ve benimsenmesini de bir o kadar arttıracak.

Umarız bu girişim sayesinde kripto paralar ile ilgili dünyaya doğru, tarafsız ve tamamen faydalı bilgiler sunulur. Çünkü günümüzde bilinme ihtiyacını sosyal medya aracılığı ile gideren kripto paralar maalesef birçok dolandırıcılık vakası için uygun bir ortam hazırlamış oldu. Sektörde Bitcoin’in kuruluşunun 10. yılında ancak bir özel TV kanalı açıldı.

Daha önce de Yahoo Finance platformunu kripto para işlemlerine açtı, böylece kripto para piyasası daha önce ana akım nüfusun günlük hayatına hiç yakın olmadığı kadar yaklaştı. Bu gelişmelerin devam edeceğinden ve kripto para dünyasının insanlara sunduğu özgürlüklerden herkesin faydalanacağını düşünüyoruz. Kripto para sektörü ile ilgili gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin