Bakkt
Bakkt işlem hacimleri ve açık pozisyonlarında son durum

Önemli Gelişme: Bakkt Borsası, platformuna yeni kripto para ekleyecek! Peki XRP mi, TRX mi yoksa LTC mi listelenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin vadeli sözleşmelerinin piyasaya sürüleceği tarih Ocak ayı sonlarına erteledikten sonra şimdi Bakkt Borsası, piyasaya can veriyor. Borsa müşteri geribildirimlerine dayalı olarak başka dijital para birimlerini platformuna eklemeyi düşüneceğini paylaştı.

Bakkt Borsası: “Bitcoin dünyanın en ‘likit’ kripto parası.”

Nasdaq’ın ana şirketi ICE’nin dijital varlıklara yönelik düzenlenmiş küresel ekosistemi Bakkt, geçtiğimiz günlerde 24 Ocak 2019 tarihine kadar Bitcoin vadeli işlemlerinin erteleneceğini açıkladı. Bakkt Bitcoin’in neden platformda listelenecek olan ilk kripto para olduğunu şu sözlerle açıklıyor:

Bitcoin ile neden başlayacağımız soruluyor. İşte nedeni: Bitcoin bugün toplam kripto para piyasası hacminin yarısından fazlasını oluşturuyor ve bir meta olarak kabul ediliyor ve türevleri CFTC tarafından ABD’de düzenleniyor… Dünyanın en likit ve yaygın dağıtık kripto para birimi olarak ve biz de en çok müşteri talebi olan Bitcoin’in profili, vadeli işlem sözleşmesi yapmak için öne çıkıyor.

Bakkt platformuna hangi kripto parayı ekleyecek?

Şimdi ise Bakkt, platformuna diğer dijital paraların eklenmesin gündemde olduğunu açıkladı.

Bu açıklama altcoin topluluğunu harekete geçirdi. TRON kurucusu ve CEO’su Justin Sun Bakkt’a göre TRON’un aslında en iyi seçim olduğunu öne sürdü.

XRP meraklısı Dr. T tarafından oluşturulan kripto dünyasındaki en aktif topluluklardan biri, borsada listelenecek ilk paranın piyasanın ikinci en büyük kripto parası XRP’nin olduğunu vurguluyor.

https://twitter.com/XRPTrump/status/1065965252532006913

Crypto Capital Venture kurucusu ise Litecoin topluluğunu harekete geçirerek, Bakkt’a eklenecek ilk kripto paranın LTC olduğunu iddia ediyor.

Bakkt, daha yüksek Bitcoin alımında bir katalizör görevi görecek

Birçok kişiye göre Bakkt, daha yüksek Bitcoin alımında bir katalizör görevi görecek. Ticaret devi Susquehanna’nın dijital varlık başkanı Bart Smith, Bakkt’ın Bitcoin piyasalarındaki likidite sorunu çözebileceğine inanıyor. Bart Smith konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bir numaralı kripto para için sermaye konusunda rampalar çok zor. Küresel bir kurumsanız, Bitcoin’i satın almak isteyebileceğiniz şekilde satın almak çok zor. GI Generation’dan zengin bir birey, geleneksel borsalar ile değil, Fidelity ile yatırım yapmak istiyor. Bank of America ile yatırım yapmak istiyor. Piyasada hala likidite sorunu var. Buna Bakkt’ın çözüm olabileceğini düşünüyorum. Umarım da öyle olur ve piyasa olgunlaşmaya bir adım daha yaklaşır.

 Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin