featured

Mevcut seviyelerden Harmony (ONE) satın almak kârlı bir yatırım mıdır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Harmony (ONE) fiyatı şu anda baskı altında. Kart Racing League’ın, Harmony ile ortaklık kurmasının ardından oldukça umut verici bir proje olduğu söylenebilir.

ONE, 14 Ocak 2022’den bu yana 0,37 dolardan 0,034 dolara kadar bir düşüş yaşadı ve mevcut fiyatı da 0,041 dolar seviyesinde bulunuyor.

Kart Racing League, Harmony ile ortak oldu

Harmony, Ethereum uygulamalarını 2 saniyelik işlem kesinliği ve son derece düşük ücretlerle çalıştıran açık blockchain’die. Harmony, Ethereum ile rekabet etmek yerine onunla işbirliği yapar ve geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmasını kolaylaştırır.

Harmony, güveni artırma ve radikal olarak adil bir ekonomi yaratma misyonuyla Binance Launchpad’deki ilk değişim teklifi sırasında 2019’da piyasaya sürüldü.

Eşsiz teknolojisi, merkezi olmayan bir şekilde, güvenlikten ödün vermeden blockchain’lerini ölçeklendirmeye izin verir. Harmony aynı zamanda enerji açısından verimlidir. En iyi araştırma sonuçlarını ve mühendislik uygulamalarını birleştirerek mevcut blockchain’lerin sorunlarını ele alır.

Harmony ONE

Çok zincirli bir ekosistem, web3’ün geleceğidir. Harmony’nin köprüleri, herhangi bir Proof-of-Stake ve Proof-of-Work zincirlerini birbirine bağlayabilir.

Harmony blockchain’inde halihazırda birçok proje var. Son haberlere göre Metaverse oyun stüdyosu XYZZ, Harmony ile ortaklık kurdu. Metaverse oyun stüdyosu XYZZ şunları bildirdi:

Bu ortaklık, Kart Racing League için yeni bir yönetim token’ı, yeni NFT’ler, iyileştirilmiş oyun, yeni ödüller ve yeni bir oyna-kazan modeli yaratmayı amaçlıyor.

Bu açık blockchain ile etkileşim kurmak için, protokolün dünya çapında milyarlarca kişi için açık fikir birliği prosedürlerine yardımcı olma hedefini vurgulayan ONE token’larını kullanmalısınız.

ONE token’ları, işlem ücretleri, gas ücretleri, stake etme ve ödül kazanma gibi tüm platform etkinlikleri için ödeme yapmak için kullanılır. Harmony’nin maksimum arzı 12,6 milyar token’dır. Ayrıca madenciliği yapılabilen bir kripto para birimi olmadığını söylemek önemlidir. Bu da itibari paranın yerini almak için tasarlanmadığı anlamına gelir.

ONE token, Ocak 2022’nin ilk günlerinde etkileyici bir kazanç elde etti. 13 Ocak tarihinde 0,35 doların üzerinde bir fiyat seviyesine ulaştı.

ONE, şu anda 2022’deki en yüksek fiyat seviyesinden %80’den daha aşağıda işlem görüyor. Yine de Harmony çok umut verici bir proje. Çünkü ONE token’ının fiyatı tekrar Ocak 2022’de gördüğümüz seviyelere yükselebilir.

Kontrolde ayılar var

Teknik olarak bakıldığında, Harmony (ONE) ayı piyasasında kalmaya devam ediyor. Ancak mevcut fiyat seviyesi ödediğinizin karşılığını iyi bir şekilde size geri döndürüyor. Bu yüzden, belki de şimdi bu kripto para birimine yatırım yapmak için iyi bir zaman olabilir.

Fiyat 0,070 doların üzerine çıkarsa, bu güçlü bir “satın al” sinyali olur. Bu noktadan sonra 0,10 dolarda bulunan direnç noktasına doğru olan yol açık olacaktır.

ONE için mevcut destek noktası 0,030 dolar seviyesinde bulunuyor. Eğer fiyat bunun altına düşerse altcoin için bir sonraki fiyat hedefi 0,020 dolar olacaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin