ONe Social Network
ONe Social Network

Güven ve şeffaflık üzerine inşa edilen sosyal ağ ONe için token lansmanı başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünün dünyasında, hepimiz veriyiz. ONe Network hiç kimsenin senin verine sahip olmaması gerektiğine inanıyor.

Bu nedenle, arkadaşlarınızla ve ailenizle konuşma şeklinizi değiştirmek, samimi tartışmalar yapmak ve yeni insanlarla tanışmak için tasarlanmış blockchain destekli bir sosyal medya platformunu kullanıma sunuyoruz. Bildiğiniz ve sevdiğiniz özellikleri aldık, ancak önemli bir değişiklik yaparak, tüm verileriniz üzerinde her zaman kontrolünüzün olmasını sağladık.

Bu yeni sosyal ağa güç katmak için kendi koinimizi piyasaya sürüyoruz: Onebit Token (OBT). 31 Temmuz 2018’den 31 Ekim 2018’e kadar sürecek  olan token oluşturma etkinliği (TGE) sırasında ön satış (Pre-ICO) ve ana satışa giderken, ağımıza, ekosisteme ve pazara güç sağlamak için OBT kullanılacaktır. İçerik oluşturucuların yanı sıra kullanıcılar, platformun ömrü boyunca OBT ile ödüllendirilecek, daha fazla token kazanmanız ve dijital ürünlerin satması bir çok çeşitli yol olacaktır.

OBT hakkında

Onebit Token (OBT), ONe Network ve kendi ekosistemine ve pazaryerine güç kazandıracak ERC20 uyumlu bir tokendir. Platformumuzda, dijital içerik, hizmetler ve Pazar yerimizdeki aboneliklerde değer alışverişi yapmak için kullanılacaktır. Kullanıcılar ayrıca, sanatçıları ve içerik oluşturucuları OBT ile yönlendirebilecek ve kendi aralarında aktarabileceklerdir.

OBT, kullanıcıların platformun belirli alanlarındaki reklamları tercih ettikleri zaman da dahil olmak üzere ONe Network’teki çeşitli işlevler için ödüllendirilecektir.

Lütfen dikkat: Onbit jetonları sadece değer, ödeme, ödül ve bahşiş işlemlerinin karşılığında yapılacaktır. OBT, bir gelir paylaşım tokeni olmayacak veya herhangi bir menkul kıymet yönetmeliğine aykırı herhangi bir işleve sahip olmayacaktır. Onebit tokeni ödeme olarak nitelendirilir, bu nedenle TGE sürecimiz diğer yasal gerekliliklerin yanı sıra geçerli AML yasalarının gerektirdiği şekilde tam bir KYC kontrolünü de içerecektir.

Neden TGE?

ONe, TGE’nin platformumuz için hem finansman hem de farkındalık üretmenin en güvenilir yolu olduğuna inanmaktadır. Kriptopara birimi ve veri bloğu üzerinde blockchaine odaklanan ve sunduğumuz ürünlere olan ilgiyi artırmak için bu teknolojileri kullanıyoruz. Bu durum verilerinizi kontrol edebileceğiniz yeni bir sosyal ağ türünün iyi haberlerini paylaşmamıza yardımcı oluyor.

TGE Bilgisi

TGE  hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için web sitemizi buradan ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca temel bilgiler aşağıdaki gibidir.

TGE aracılığıyla, kamuoyu sayımızdan (31 Temmuz – 31 Ağustos) ön satışından (18 Eylül – 31 Ekim) genel satışa kadar 2.5 milyon dolar veya 10.000.000 OBT tutarında iddialı bir hedef belirledik. Bu süre boyunca çeşitli bonuslar sunduk. Çabalarımıza ne kadar erken katılırsanız, ödül ve bonuslar sizin için o kadar büyük olur.

ONe, OBT’nin oluşturulması ve dağıtımı için akıllı sözleşmeleri kullanacaktır. Etkinlik sırasında satışa sunulmayan tokenler, ekosistemin faydası için saklanıcak ve platform sağlığını güvence altına alacaktır.

Katkıda bulunanları / müşterileri ve ilgili tarafları TGE’mize katılmalarını bekliyoruz. Çünkü, kullanıcıların istedikleri güvenli sosyal medya ağını hak ettiğini, ancak önde gelen oyuncuların bu talebe cevap veremediklerini düşünüyoruz.

“En popüler sosyal ağlardan bazıları – isimlerini lazım değil – ortalama kullanıcı veya aboneyi ürün olarak görüyor. Bunun yanlış olduğunu düşünüyoruz. ONe, son kullanıcının her zaman müşteri olarak ele alınması gerektiğine inanıyoruz, ”diyor ONe Kurucu ve CEO John Hoelzer. “Bu, kullanıcılarımız hakkında veri toplayıp satmadığımız anlamına geliyor.

“Eğilimler ve reklamveren için hedefleme profilleri oluşturmayacağız. Müşterilerimize bilgi ve rızası olmadan  herhangi bir program veya çalışma yürütmeyeceğiz. Ve bireyi asla bir meta haline getirmeyeceğiz, böylece onların mahremiyetlerini koruyacağız. ”

 

Pazar Yeri Nedir?

OBT, Pazar yerimizde ürün ve hizmetlerin yanı sıra içerik abonelikleri almak ve satmak için kullanılacaktır. Öncelikle, kullanıcıların az miktarda OBT ödeyebildikleri ve mevcut video kitaplıklarına veya favori video yıldızlarından ve sanatçılarından devam eden bir içerik akışına erişebilecekleri çeşitli içerik oluşturucu hizmetlerini hedefleyecektir.

E-ticaret yetenekleri ile sosyal medyayı birleştiriyoruz, ancak tüm verilerinizi istediğiniz gibi kısıtlayabilir veya paylaşabilirsiniz. Pazar yeri kullanıma sunulduğunda dijital hizmetler, müzik, sanat, eğlence ve hatta gerçek dünyadaki bir çok ürün desteklenecektir.

ONe, yerel ve federal yasalara uyumu sağlamak için kullanıcılarımızı ve işlemlerinizi takip eden, kullanıcılarımızı ve bizi koruyan bir sisteme sahiptir. Ancak, tarafların istedikleri takdirde ayrıntılarını ve işlemlerinin ayrıntılarını saklamalarına izin verecektir.

Bir satın alma işlemi gerçekleştiğinde, iki kişinin ONe cüzdanı işlemleri OBT’yi otomatik olarak birinden diğerine aktarır. İşlemler doğrudan ve basit olacak, blockchain doğruluğunu ve her bir satışın denetlenebilir bir izini oluşturacak.

Pazar yerinin 2014’ün sonuna kadar mobil cihazların yanı sıra geleneksel web ve posta desteği diğer hizmetlerin sunulmasını kolaylaştırmak için hayata geçmesi bekleniyor.

 

Geleceğin sosyal ağı

Bugün sosyal medyayı yaklaşık 2,79 milyar insan kullanıyor. ONe’yi herkes için bir platform olarak görmüyoruz, ancak değerlendirmelerimiz ve özellikli setimizin bir sonraki sosyal 2.0 ve 3.0 konfigürasyonları için güçlü bir rehber olacağını düşünüyoruz.

ONe tüketicilerin kendi bilgilerini kontrol etmeleri bir seçim ve bir yol sağlayacaktır. Gizlilik temeline göre oluşturduğumuz sistemi sayesinde, verilerinizin satıldığından veya çalınmasından korkmadan, istediğinizi yapabilirsiniz. Haberlerde gündeme gelen son sosyal olayları göz önünde bulundurarak, bu gizlilik baskısının her zamankinden daha önemli olduğuna inanıyoruz.

Bu sadece politik iklimlerden saklanmak ya da bilgilerinizi çalan anketlerden kaçınmak değildir. Aynı zamanda sosyal platformların sahip olması gereken, ancak sağlayamadığı gerçek korumalardır.

Children’s Society ve YoungMinds’in yaptığı bir araştırmaya göre, gençlerin neredeyse yarısı sosyal medyada tehdit edici, korkutucu ya da kötü niyetli mesajlara maruz kalmış ve intiharın kıyısına kadar gelmişlerdir.

Bireysel düzeyde yapabileceğiniz gizlilik kontrolleri ve içerik yönetiminin, şu anı ve geleceğimizi korumak için bir sonraki adım için akıllıca olduğuna inanıyoruz.

Hoelzer:

ONe, bu raporu müşterilere kontrol ettikleri sosyal kanallara sunmak için oluşturulabilecek sosyal blockchain ekosistemi hakkında bir vizyon ortaya koymak için bir araya getirdi. Ayrıca, varolan tedavüldeki para, tokenimiz ve bireysel büyüme için bir Pazar yerini destekleyebilecek yeni bir şifreleme paradigması ortaya koyacağız.

ONe

Web Sitesi – WhitepaperOne Pager

FacebookLinkedInTwitterRedditTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin