Bitcoin fiyat hareketi ve öne çıkan kripto para gelişmeleri
Bitcoin fiyat hareketi ve öne çıkan kripto para gelişmeleri

Bitcoin fiyat hareketi ve öne çıkan kripto para gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde %0,25 düşerek 23.400 dolara ulaştı. Kripto piyasasının toplam kapitalizasyonu %0,3 düşüşle 1.07 trilyon dolara geriledi. Küresel hisse senedi endekslerindeki toparlanmaya rağmen hafif düşüş geldi. Kripto piyasası, günün başından bu yana çok az değişiklik gördü.

Kısa vadeli teknik tabloya göre Bitcoin, 50 günlük ortalamasının üzerinde ve Ocak ayının sonundaki yerel yüksek seviyelere yakın olduğu için yükseliş gösteriyor.

Ethereum’un 50 günlük yükseliş trendi Şubat ayında iki kez destek görevi gördü.

CoinShares’e göre, kripto para birimlerine yapılan yatırımlar geçen hafta 2 milyon dolar azaldı ve art arda üçüncü düşüş haftasını yaşadı. Bitcoin yatırımları 12 milyon dolar ve Ethereum 0.2 milyon dolar düştü. Bitcoin’de açığa satış yapılmasına izin veren fonlara yapılan yatırımlar 10 milyon dolar arttı.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Santiment, Bitcoin balinalarının aktivitesinde bir yavaşlama tespit etti. 10 ila 100 BTC arasında kontrol eden orta ölçekli adresler arasında da etkinlikte bir düşüş oldu.

Öne çıkan gelişmeler

Eight platformunun kurucusu Michaël van de Poppe, ayı aşamasının bittiğini ve Bitcoin’in patlamak üzere olduğunu söyleyerek yükseliş tezini sürdürüyor.

IntoTheBlock’a göre, Ethereum’un toplam arzının %39’u sınırlı sayıda adresin bilançolarında yoğunlaşıyor. Bitcoin’de ise durumlar tam tersi, BTC arzının sadece %11’i büyük yatırımcıların elinde yoğunlaşıyor.

Devam eden kripto para birimi krizi ve daha sıkı düzenlemelerin dijital varlıklara olan ilgi üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Morning Consult’a göre, ABD’li yetişkinlerin %20’si (50 milyondan fazla kişi) kripto para birimlerine sahiptir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin