Piyasa izlemesi: Öne çıkan altcoin’de bakın ne var?

Piyasa izlemesi: Öne çıkan altcoin’de bakın ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 3 Şubat Cuma günü daha sakin fiyatlanıyor. Hatta fiyat önemli destek bölgesinin altında seyrediyor. 23.500 doların altına gelen BTC, yeniden bu bölgeyi kazanmak isteyebilir. Bitcoin’in sakin kalması altcoin’leri harekete geçirdi.

Terra ekosisteminden UST(C) stablecoin, son 24 saatte %60’ın üzerinde çıkış yakaladı. Terra fiyaskosundan sonra projenin yerel tokeni halen iyi çıkış gösterebiliyor. Bununla beraber EthereumPOW’da önemli kazanımlar elde etti. Altcoin’lerin güçlü kalması küçük yatırımcıyı mutlu ediyor.

Altcoin piyasasında son durum

Çoğu altcoin bugün kırmızıda gözüküyor. Fakat, aralarında hareketli olanlar var. Bazı dikkate değer istisnaları göz ardı edemeyiz. Terra ekosisteminin yanı sıra ETHW’den gelen Klasik belirteçlerin tümü çift haneli arttı.

Büyük hacimli altcoin’lerin çoğu hafifçe geri çekilirken, Terra Classic ve USTC ters yöne gitti. USTC’nin artışı özellikle etkileyici olduğundan, Terra ekosistemindeki her iki token de çift haneli artış gösterdi. Bir diğer algoritmik stablecoin %60’ın üzerinde hızla yükseldi.

Ethereum POW, %17 artışla 4,6 dolara ulaşan günlük ölçekte bir başka önemli kazanan altcoin oldu. Diğer yandan Ethereum %1,5 düşüşle 1,650 dolara geriledi. Binance Coin, Ripple, Cardano, Dogecoin, Polygon, OKB, Solana ve Litecoin de daha büyük kapaklardan kırmızı renkte kaldı.

Polkadot ve Shiba Inu, Ethereum Classic’in yanı sıra birkaç istisna arasındadır. Bunların hepsi %5’e varan oranlarda arttı. Tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri dünden bu yana biraz değer kaybetti ve şu anda 1.075 trilyon dolara düştü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin