Opera’dan kripto hamlesi: İphone ve İpad için Beta sürümü başladı!

Önde gelen web tarayıcısı önemli varlıkları listesine ekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir web tarayıcısı olan Opera, merkezi olmayan uygulamalara (dApp’ler) ve hizmetlere erişimi kolaylaştırmak için yeni bir eklentisini duyurdu. Sekiz yeni blok zinciri ağına destek eklediğini belirtti. Bunlara Bitcoin, Polygon ve Solana gibi iyi bilinen projeler dahil. Ayrıca StarkEx, Ronin, Celo, Nervos ve Cosmos tabanlı IXO projeleri de ekleniyor.

Polygon dApp’ler artık şirketin “Crypto Browser Project” adlı yeni Web3 yerel tarayıcısında, Android’de ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir. Opera, mobil ve masaüstü cihazlar için yeni Crypto Browser Project’in genel beta sürümünü bu yılın başlarında kullanıma sunmuştu. Crypto Browser Project, yerleşik dApp desteği ve gözetimsiz bir kripto cüzdanı ile gelen bağımsız bir tarayıcı.

Web tarayıcısı önemli varlıkları listesine aldı

Solana, StarkEx, Deversifi, IXO, Ronin, Nervos, Bitcoin ve Celo şu anda yalnızca Android için Opera’da mevcut. Önümüzdeki aylarda Crypto Browser Project’te desteklenmesi bekleniyor. Opera’da Mobil Başkan Yardımcısı Jorgen Arnesen,

“Ortalama bir web kullanıcısı Web3 ile uğraşmakta hala tereddütlü olabilir. Ancak Solana, Polygon ve diğerlerinin mobil tarayıcımıza entegrasyonuyla, artık bu teknolojilere, kendilerine özel bir tarayıcı sağlayan tarayıcının güvenliği ve aşinalığından erişebilirler.”

Opera, 1995’ten beri çevrimiçi olan en eski web tarayıcılarından biridir. Şirket , Temmuz 2018’de entegre bir Ethereum cüzdanı ve bazı temel Web3 desteği ile ilk web tarayıcısını başlattı. dApp’leri destekleyen çeşitli ERC-20 belirteçlerine erişim sağladı. 

Oslo merkezli şirket, katman 2 ekosistemlerini zincirden bağımsız kalma ve milyonlarca kullanıcıyı Web3’e yerleştirme misyonu için kilit bir strateji olarak gördüğünü söylüyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin