Önde gelen kripto borsası Kraken, Ukraynalı kullanıcılara destek sözü verdi

Önde gelen kripto borsası Kraken, Ukraynalı kullanıcılara destek verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kraken borsası, Rusya-Ukrayna savaşından dolayı mağdur olanların sesine kulak verdi. Birçok topluluk vekuruluş gibi kripto para borsası da yardım edeceğini açıkladı.

Kraken, Ukrayna’daki askeri çatışmalardan etkilenen müşterilere 10 milyon dolardan fazla yardım dağıtmayı planlıyor. Miktar, neredeyse on yıl içinde Ukrayna sakinleri tarafından ödenen ücretleri kapsıyor. Ayrıca 2022’nin ilk yarısında Rus yatırımcılardan kesilen ücretleri de içerecek.

ABD merkezli kripto borsası Kraken, Rus işgalinde mağdur olan Ukraynalı müşterilere 10 milyon doların üzerinde bir yardım paketi açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Ukraynalı kullanıcılar için bu miktar adil şekilde dağıtılacak. 10 Mart ve 1 Temmuz arasında, 9 Mart 2022’den önce Ukrayna’dan “Orta” veya “Pro” düzeyinde doğrulamada bir hesap oluşturan müşterileri içerecek. 

Kraken, Ukraynalı kullancılar için fon ayırdı

Platformun bir blogda duyurduğuna göre 1.000 ABD doları değerinde Bitcoin dağıtılacak. Orta ve pro hesaba sahip olan kullanıcılar almaya hak kazanacak. Ayrıca sadece Ukraynalı değil, Rus kullanıcılarda unutulmadı.

Ukraynalı kullanıcılar borsadaki fonları anında çekebilecekler. 1.000$’a kadar olan para birimi dönüştürme ücretlerinden feragat edecekler. Planlanan üç dilimden ilki, yaklaşık olarak 2013’ten bu yana Ukrayna’da ikamet edenler tarafından ödenen ücretlerin toplamına eşit olacak.

Bu yılın ilk yarısında Rusya Federasyonu’nda yerleşik Kraken kullanıcılarının ödediği ücretlere eşdeğer bir miktar da bağışlanacak. Borsa, gelecekte ek yardım sağlayabileceğini söyledi. Ukrayna’da derinleşen kriz hakkında yorum yapan Kraken CEO’su Jesse Powell ise şunları söyledi:

“Hem Ukrayna’daki hem de Rusya’daki müşterilerimize ihtiyaç duyulan bir zamanda kritik finansal hizmetler sunmaya devam etmeyi umuyoruz. Kripto para, özellikle dünya çapında birçok kişinin artık geleneksel bankalara ve emanetçilere güvenemeyeceği bir zamanda, önemli bir insani araç olmaya devam ediyor”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin