featured

Önde gelen borsa KuCoin, hakkında çıkan haberleri reddetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası KuCoin, LUNA çöküşü nedeniyle para çekme işlemlerini durduğu söylentisi dolaştı. Luna ile beraber krizin borsalara da sıçraması süreci çıkmaza soktu. Ancak KuCoin’den konuya ilişkin haber geldi.

Kripto para borsası, Terra’da yaşanan ağır kayıplar nedeniyle platformlarında para çekme işlemlerini durdurduklarını öne süren söylentileri tamamen yalanladı.

KuCoin CEO’sundan anında açıklama geldi

KuCoin’in CEO’su Johnny Lyu, bugün erken saatlerde konuyla ilgili açıklama yaptı. Son tweetlerinden birinde Lyu,

“FUD’lerin farkında olun! Bu saf söylentileri kimin yaydığından ve niyetlerinin ne olduğundan emin değilim. Ancak KuCoin’in LUNA, 3AC, Babel, vb. ile herhangi bir teması yok. Herhangi bir “coin çöküşünden” “büyük zarar” yok. Geri çekmeyi durdurma planı yok, her şey açık KuCoin iyi çalışıyor.”

KuCoin kullanıcıları arasında güven uyandıran Lyu, kripto borsasının Mayıs 2022’de 150 milyon dolarlık bağış toplamasını yakın zamanda tamamladığını ve şirket değerini 10 milyar dolara çıkardığı belirtildi. Ayrıca, birçok kripto borsası işten çıkarmaları açıklarken, KuCoin’in bu kritik piyasa koşullarında bile daha fazla işe alımla büyümeye devam ettiğini unutmamak gerek.

Lyu, FUD’yi yaymaya çalışanlara ve borsayı kötülemeye çalışanlara karşı yasal işlem yapma tehdidinde bulundu. Yapılan asılsız haberler için gerekli adımların atılacağı CEO tarafından söylendi.

Kripto borsalarıyla ilgili sorun mu var?

Kripto alanındaki son kargaşa ve ağır düzeltmeler, aşırı kaldıraç kullanan ve likidite sıkışıklığıyla karşı karşıya olan bazı piyasa oyuncularını ortaya çıkardı. BlockFi gibi en büyük kripto borç verenlerden bazıları bile korkunç koşullarla karşı karşıya kaldı.

Kripto borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, derin sular altında çok yakında iflas ilan edebilecek bu tür birçok borsa olduğunu söyledi. Bu gelişmeler merkeziyetsiz finans sistemlerini ve borsalarını daha çok ön plana çıkaracağı düşünülüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin