Coinbase'ten çarpıcı Bitcoin raporu
Coinbase'ten çarpıcı Bitcoin raporu

Coinbase listesini güçlü altcoin Algorand ile genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış Bitcoin ve kripto para borsası Coinbase, güçlü altcoin Algorand protokolünü (ALGO) profesyonel ticaret platformuna eklemek için çalışıyor.

Coinbase, güçlü altcoin Algorand’ı listeleyeceğini duyurdu

Kripto borsası ve platformu tarafından yayınlanan blog gönderisine göre Algorand, borsanın sunduğu profesyonel ticaret platformu Coinbase Pro’da listelenecek. Şu anda, Coinbase tarafından desteklenen tüm yetki alanları, New York hariç, bu dijital para birimini alıp satma olanağına sahip olacak.

Coinbase, 14 Ağustos Çarşamba günü, ALGO’nun Coinbase Pro platformuna gelen transferlerini kabul etmeye başlayacaklarını bildirdi. Buna ek olarak, tam işlem yapmadan önce en az 12 saat süreyle mevduat kabul edecekler.

Amaç, ALGO/USD çiftini yalnızca post-mode modlu bir sipariş kitabıyla işlem görmeye başlamak için yeterli miktarda ALGO kaynağı toplamak. Algorand bir kripto para ve mevcut Blockchain altyapısının bazı teknik engellerini çözmeyi amaçlayan Blockchain ile ilgili bir projedir. Silvio Micali tarafından kurulan proje, ademi merkeziyetçiliği artırmak, ölçeklenebilirliği artırmak ve güvenliği artırmak istiyor. Bu konuda, Coinbase şunu yazdı:

Algorand, gelişmekte olan merkezileşmiş ekonomide küresel olarak faaliyet göstermek için mevcut işletmelere ve yeni projelere bir temel sağlıyor. Algorand’ın izinsiz, saf bir risk kanıtı protokolü, ölçeklenebilir Blockchain projeleri oluşturmak için gereken ölçeği, açık katılımı ve işlemin kesinliğini destekliyor.

 Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin