Önde gelen araştırma firması kripto piyasası hakkında uyarı yayımladı!
Önde gelen araştırma firması kripto piyasası hakkında uyarı yayımladı!

Önde gelen araştırma firması kripto piyasası hakkında uyarı yayımladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası zorlu bir yıl geçiriyor, ancak önümüzdeki aylarda hatta haftalarda karşılaşabileceğimiz olaylar, yeni girişler olmadan zar zor işleyen bir pazara daha da fazla acı verebilir.

Dijital Para Grubu krizi

Piyasa katılımcılarının çoğu, DCG’nin FTX ve çok sayıda diğer firmanın çöküşünden sonra karşılaştığı sorunları büyük olasılıkla duymuştur. Likidite krizi, yan kuruluşlarından biri olan Genesis’in iflasına yol açtı.

Genesis’in sorunları kamuoyuna duyurulduktan sonra analistler önemli bir soruyu gündeme getirdiler: DCG’nin diğer yan kuruluşlarına ne olacak?

Digital Currency Group’un iflası, GBTC ve diğer Grayscale tröstlerinde oldukça büyük pozisyonların satılmasına yol açacağından piyasalar için bir felaket olacaktır. Yatırımcılar arasındaki duyarlılık, Cameron Winklevoss’un Barry Silbert’e Genesis’in Gemini’ye 900 milyon dolar borcu olduğunu belirten bir açık mektup yayınlamasının ardından kötüleşti.

Mektup, vurgulanan konuyu görmezden gelmeye karar verirse Silbert’in peşine düşecek herhangi bir Gemini planını açıklamadı. Tüm durumun en iyi sonucu, ikisi arasında koordineli bir çözüm olacaktır.

DCG’ye bağlı şirketler, sektörden büyük miktarda kurumsal fon çıkışı göz önüne alındığında 2022 boyunca iyi durumda değildi. Likidite eksikliği, piyasanın bir başka çöküşünün nedeni olabilir, ancak bir dahaki sefere çoğu bireysel yatırımcının baş etmeye hazır olmayacağı değerlere ulaşma riskiyle karşı karşıya kalacağız.

Yazım sırasında, kripto para piyasasının kapitalizasyonu 800 milyar dolarda oturuyor ve Bitcoin yaklaşık 16.803 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin