Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?
Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?

Önde gelen analistten bomba Ripple tahmini!: “Üçüncü dalga geliyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında Credible Crypto adıyla bilinen analist ve trader, Ripple’ın yerel tokeni XRP için bomba bir tahminde bulundu. Trader’ın Ripple tahmini, kripto para biriminin yakında oldukça büyük bir yükseliş göreceğini öngörüyor.

Credible Crypto, Ripple tahmini ile gündemde: “İki kat artacak.”

Yeni bir video ile takipçilerine seslenen analist, ayı piyasasında Ripple için dibin görüldüğünü ve bundan sonraki ilk adımda boğaların canlanacağını söyledi.

Şu anda XRP’nin yüksek kırılma aşamasındayız, bu yüzden yukarı yönde bir genişleme öngörüyorum ve ilk direnç alanım bu 0,40 dolarlık bölge olacak. Zirveleri yeniden test etmeden önce bir düzeltme görüp aşağı inebiliriz. Ama sonra büyük bir dalganın başlamasını bekliyorum. Bu büyük üçüncü dalga, ana dalgadan daha büyük olacak… Üçüncü dalgamızın en azından 0,67 dolara gitmesini bekliyorum. Bu çok büyük bir hareket. Şu anda bulunduğumuz yerin iki katı.

Credible Crypto, Elliott Wave Theory kullanarak XRP’nin fiyat hareketini analiz eden bir analist. Gelişmiş teknik analiz yöntemi, piyasa katılımcılarının tekrarlayan davranışlarını gösteren yinelenen dalga modellerini belirlemeye dayanıyor. Elliott dalgası ilkelerine dayanarak, üçüncü dalga tipik olarak en patlayıcı fiyat genişlemesinin bir boğa döngüsünde meydana geldiği zaman olarak karşımıza çıkıyor.

“Bitcoin 14.000 doları kıracaktır.”

Bitcoin’e gelince, kripto stratejisti kripto kralının artık boğa bölgesinde olduğuna inanıyor ve yakın vadede BTC’nin 14.000 dolar için güç topladığını iddia ediyor.

Artık 10.000 dolar seviyesinin üzerinde olduğumuza göre, esasen buranın destek görevi gördüğünü söyleyebiliriz. Yani benim için bu aslında 14.000 doları kırmadan önceki yeni katımız. Bu alanın esasen geçerli olmasını bekliyorum ve sonunda 14.000 doların üstüne kadar yola devam edeceğiz.

Peki sizce bu Ripple tahmini tutabilir mi? Yorumlarda bizimle paylaşın. Bu arada Bitcoin fiyatı ile gümüş arasında bir korelasyon keşfedildi. Detaylar için buradaki haberimize göz atabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 26 August 2020, 09:45

    Sakın ama sakın inanmayın arkadaşlar. Göz göre göre asla yükseltmezler. Büyük bir ihtimal daha da düşecek.

    Reply
Bizi Takip Edin