Önde gelen altoin kritik direnci kırdı! Boğa koşusu mu geliyor?
Önde gelen altoin kritik direnci kırdı! Boğa koşusu mu geliyor?

Önde gelen altoin kritik direnci kırdı! Boğa koşusu mu geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aave fiyat analizi, boğaların piyasanın kontrolünü yeniden ele geçirdiğini ve fiyatı 107,60 dolar direnç seviyesine doğru ittiğini gösteriyor. Boğalar direnç seviyesinin üstesinden gelebilirse, yakın vadede 114 dolara geçiş mümkün.

Dijital varlık, sadece birkaç ay içinde 20 dolardan 100 doların üzerine çıktı ancak son zamanlarda bir düşüş yaşadı. Aave için piyasa değeri de yükseldi ve şu anda 1.374.835,685 dolara yakın.

Aave bu seviyeleri tekrardan görebilir mi?

Aave, fiyatlar 93,82 dolar ile 107,60 dolar arasında dalgalandığı için geçtiğimiz hafta bir miktar konsolidasyon gördü. Mevcut fiyat artışı, fiyatları konsolidasyon aralığının üst sınırına taşıdı. Yazım sırasında altcoin 98,89 dolardan işlem görüyor bu yüzden yakın vadede daha fazla yükseliş gerçekleşebilir.

image 485

RSI göstergesi şu anda 68’de mevcut ve fiyat daha yüksek seviyelere çıktıkça potansiyel bir düşüş farklılaşmasına dair bazı işaretler gösteriyor. Uzun vadeli hareketli ortalamalar, mevcut piyasa fiyatının oldukça altında ve bu, piyasada AAVE için hâlâ çok fazla yukarı yönlü potansiyel olduğunu gösteriyor. MACD göstergesi şu anda yükseliş bölgesinde, ancak histogram azalmaya başladı. Histogramın azalması momentumun yavaşlayabileceğine işaret ediyor. Genel olarak, piyasa yakın vadede daha yüksek bir hareket için hazır görünüyor.

Boğa koşusu mu geliyor?

4 saatlik grafikte AAVE/USD paritesi şu anda 98,89 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor ve bu seviyede bir miktar dirençle karşı karşıya. Boğalar fiyatları bu seviyenin üzerine çıkarabilirse, yakın vadede 107,60 dolara hareket etmek mümkün.

image 486

RSI göstergesi şu anda 62.71 seviyesinde ve MACD göstergesi merkez çizgisinin üzerinde, bu da boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor.

Aave fiyat analizi sonucu

Aave fiyat analizi, AAVE fiyatlarının şu anda yükseliş eğiliminde olduğu ve boğalar piyasanın kontrolünde kaldığı için yakın vadede daha da yükseleceği sonucuna varıyor. Bununla birlikte, dijital varlık 93,82 dolarlık desteğin hemen yakınında işlem gördüğü için piyasa düşüş eğiliminde. Son olarak, 107,60 dolar seviyesinin üzerine bir kırılma fiyatları 114 dolar seviyesinin üzerine taşıyabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin