Solana fiyatı çok yakında 130 doların üzerine çıkabilir! Peki nasıl?
Solana fiyatı çok yakında 130 doların üzerine çıkabilir! Peki nasıl?

Önde gelen altcoin büyük yükseliş öncesi güç topluyor! Gözünü öyle bir yere dikti ki…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı 130 doların üzerine çıkmanın eşiğinde olabilir. Boğalar ve ayılar, son birkaç gündür dağıtım aşamasında 105 ile 120 dolar arasında birbirlerine karşı işlem görüyor. 

Bu sabah erken saatlerde gelen yükselişle birlikte, boğalar savaşı kazandı ve talep tarafını adeta havaya uçurarak satış baskısını alt etti. 130,70 dolara doğru uzanan bir ralli ve boğaların önümüzdeki hafta kontrolü yeniden kazanması beklenebilir.

SOL fiyatı nereye gidiyor?

Solana fiyatı, bu Cuma gününün ilk saatlerinde ateşlendi. Ek olarak boğalar ve ayılar 105 ila 120 dolar arasında savaşmaya başladı.

SOL fiyatı, bu sabah, ayılar dağıtım aşamasında ticaret yaparken kayıplarını azaltmak için alım tarafına dönmek zorunda kaldıktan sonra yükselişe geçti. Günlük kapanışın hafta sonu ve gelecek hafta daha fazla kazanıma zemin hazırlayacağı 130.70 $’a doğru bir ralli görebiliriz. Nasdaq haftalık kazançlar elde edebilirse, bu hafta sonuna doğru daha da yukarı yönlü bir tepkiyi tetikleyebilir.

SOL/USD  4H-chart

Fransa’da bu hafta sonu yapılacak ilk tur seçimlerin yanı sıra, risklerden biri de Rusya’nın üzerindeki baskının biraz fazla artması ve Rusya’yı daha alışılmadık taktiklere itebilmesi. Nükleer silah çağrısı daha belirgin hale geliyor ve bir gün dünya, Ukrayna’daki kritik bir şehrin bir nötron bombası veya başka bir nükleer varyant tarafından silindiği manşetleriyle uyanabilir. Kuyruk riski göz önüne alındığında, kriptonun böyle bir durumda katledilmesini ve SOL fiyatının 55 günlük Basit Hareketli Ortalama civarında 100 doların altında 97.50 dolara düşmesini bekleyebiliriz.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin