Popüler Bitcoin borsası, yatırımcılar için yeni aracını yayınladı
Popüler Bitcoin borsası, yatırımcılar için yeni aracını yayınladı

Onaylandı: Tüm trajedilere rağmen Bitfinex, IEO ile 1 milyar dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tether-Bitfinex trajedisini takiben, Bitfinex’in iyi bir haberi var. Şirketin Baş Teknoloji Sorumlusu Paolo Adoino, Twitter’da  şirketin sadece on günde özel satışlarla 1 milyar USDT’yi başarıyla topladığını doğruladı. Adoino, kripto para endüstrisi içindeki ve dışındaki büyük şirketlerin, her biri 100 milyonun üzerinde yatırım yaptığını ve sektörün içindeki ve dışındaki kullanıcıların yatırımda 1 milyon USDT’yi aştığını söyledi.

Bitfinex başarısını yatırımcı güvenine borçlu

Bitfinex, Nisan ayının sonunda açılan davadan sonra itibarını kaybetti, bu yüzden Twitter’daki kripto topluluğunun birçok üyesi, Bitfinex CTO’nun bu açıklamasının doğruluğunu sorguladı. Ancak, takip eden bir tweette, özel satışların 1 milyar USDT’ye yükselmesine yol açan başarısının, yatırımcıların şirkete olan güveninden kaynaklandığını söyledi:

Güvenilir olduğumuzu biliyorlar, ne yaptığımızı (kamuoyunda övünmemize gerek kalmadan) yaptığımızı biliyorlar ve sektörün bütünü için savaşmaya devam etmemizi istiyorlar. Herkese teşekkürler. Biz etkilendik.

Büyük bir Bitfinex hissedarı Zhao Dong daha önce, şirketin 11 Mayıs 2019’da sona eren IEO için USDT’de taahhtütle başarılı bir şekilde 1 milyar dolar kazandığını söyledi. Ancak, 1 milyar dolar, yatırımcı olarak nihai aşamaya gelmeyebilir. Taahhütler söz konusu olduğunda anlaşmayı kaldırabilir, ancak Zhao Dong şirketin IEO için zaten yeterli olduğu gibi halka açık bir satış yapamayacağını söyledi. Özel satışlar 11 Mayıs’ta sona erdi.

Tether-Bitfinex davası ne aşamada?

Tether-Bitfinex davası, Bitfinex’in Tether’ı kullanarak örtbas etmeye çalıştığı 850 milyon dolar zararı olduğu iddiasıyla hala mahkemede. Dava, o zamandan bu yana pazar eğilimleri değiştiği için kripto para birimlerinde düşüşe neden oldu.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin