Ethereum'un Constantinople hard forku hazır ama yayınlanmayacak
Ethereum'un Constantinople hard forku hazır ama yayınlanmayacak

Onaylandı: Ethereum’un Constantinople hard forku 2019’a kadar ertelendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un Constantinople hard forku 2019’a kadar ertelenecek. Bu, geliştiricilerin geliştirmeyi denediği ve geçen hafta Ropsten testnetinde meydana gelen üç yollu bir forkun ardından geliyor.

Ethereum’un Constantinople hard forku hazır ama yayınlanmayacak

Her şey  geçen hafta yeni Constantinople yükseltmesinin Ropsten testine aktarılmasıyla başladı. Ancak her şey yolunda gitmedi ve bu ağın üç yönlü forkuna neden oldu. Bu nedenle, geliştiricilerden Afri Schoedon, bir gecikme yaşanma olasılığı konusunda topluluğun bilgilendirilmesini istedi. Bazıları bu duyuru için erken olduğunu öne sürdü. Ancak, son geliştirici toplantısında Constantinople’i hard forkunu geciktirmenin doğru bir şey olduğu konusunda anlaşmaya varıldı.

Ekip, kod tabanı büyük ölçüde hazır olmasına rağmen, madencilerin çoğunluğunun Ropsten’de hazır olmadığı gerçeğinin, bu noktada daha büyük bir sunumun akıllıca olamayacağı anlamına geldiğini kabul etti. Ekip, bu yükseltmeyi Ethereum ağına getirmeye hala hazır. Tek bir soru var, peki ne zaman? Şimdilik, tüm güncellemeler için bizi takipte kalın!

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin