461 milyon dolarlık Bitcoin transfer edildi! Yükseliş sinyali mi?
461 milyon dolarlık Bitcoin transfer edildi! Yükseliş sinyali mi?

Onaylandı! Bitcoin (BTC) Tesla’dan daha iyi performans gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Tesla’yı %52 oranında geride bıraktı. FAANG teknoloji hisse senetleri arasında, yalnızca Netflix (% ​​37’de) 2019’un başından beri Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi.

Netflix hariç Bitcoin, FAANG hisse senetlerini geride bırakıyor!

Bitcoin (BTC), ABD doları karşısında 2019’dan bu yana %52’lik bir artışla Tesla (TSLA)’dan daha iyi bir performans sergiledi. Yılın başlangıcından bu yana Bitcoin %30 artarken, TSLA’nın hisse senetleri aynı dönemde %14,9’a düştü. Bitcoin, art arda altı haftalık artış kaydederken, Tesla’nın hisse senedi Model 3 otomobillerinin zayıf teslimat rakamları nedeniyle üç ay boyunca düşüş kaydetti. Goldman Sachs’tan David Tamberrino CNBC’ye şunları söyledi:

Sonuç olarak, teslimat sonuçlarının TSLA’nın hisseleri üzerinde baskı oluşturacağını düşünüyoruz ve şirketin 2019’daki ürünlere yönelik hacim beklentilerinin tüketici talebi nedeniyle çok düşük olduğu biliyoruz.

Bitcoin, son on yılda neredeyse her yıl DOW, NASDAQ ve S&P 500’den daha iyi performans gösterdi. FAANG teknoloji hisse senetleri arasında, yalnızca Netflix (%​​37’de) 2019’un başından beri Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin