OmiseGo, Japonya’nın mega bankası Mizuho Financial Group’un desteğini aldı
OmiseGo, Japonya’nın mega bankası Mizuho Financial Group’un desteğini aldı

OmiseGo, Japonya’nın mega bankasının desteğiyle büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

18 Mayıs’ta Mizuho Financial Group resmi web sitesi aracılığıyla, Japonya’nın ilk Omise-tabanlı Blockchain alanı olan Neutrino’ya sponsor olacağını duyurdu. Ek olarak Mizuho ayrıca, çalışma alanının “uzun vadeli bir kiracısı” olmayı da planlıyor. OmiseGo, Japonya’nın mega bankasının desteğiyle büyüyor.

OmiseGo, Japonya’nın mega bankası Mizuho Financial Group’un desteğini aldı

Mizuho Financial Group, Mitsubishi UFJ Financial Group ve Sumitomo Mitsui Financial Group ile birlikte Japonya’nın 3 mega bankasından biri. Omise ve Tokyo merkezli VC firması Global Brain, bu yıl Mart ayında çalışma alanını oluşturdu. İlk mekan, Japonya’nın en büyük startup ​​merkezi olan Tokyo’daki büyük bir ticaret merkezi olan Shibuya’da kuruldu. Neutrino, Blockchain topluluğunu güçlendirmeye, yenilikleri teşvik etmeye ve bir grupta öğrenmeyi teşvik etmeye çalışır.

Bu işbirliği sayesinde Mizuho, ​​Blockchain teknolojisinden yararlanan ve Japonya’daki Blockchain ekosistemini şekillendiren bir iş geliştirmeyi dört gözle bekliyor. Ayrıca alandaki diğer üyelerle işbirliği yaparak Blockchain teknolojisi için yeni uygulamalar bulmayı planlıyor. Mizuho Financial Group’un resmi internet sitesinde konuya yönelik şu açıklama yer almakta:

Mizuho, ​​müşterilerimize sürekli olarak daha iyi finansal hizmetler sunmak amacıyla, en yeni teknolojileri yenilikçi hizmet sunumlarına dahil etmeye devam edecek.

Electrify, Neutrino’nun kurucu sponsoru olarak hareket edeceğini açıkladı

Nisan 2018’de, Singapur’un ilk Blockchain tabanlı elektrik platformu Electrify, Neutrino’nun kurucu sponsoru olarak hareket edeceğini açıkladı. Electrify, Mart ayında bir ICO’da 30 milyon dolar topladı. Electrify ve Mizuho’ya ek olarak Neutrino’nun Diamond sponsorları arasında Asia Private Limited, Opto Holding Co. Ltd., Quantstamp, In, Gumi Corporation, Z Corporation Şirketi, Dentsu Inc, Mizuho Financial Group, Mitsui Fudosan Co.’da bulunuyor. Neutrino’nun resmi internet sitesinde konuya yönelik şu açıklama yer almakta:

Neutrino, taşınması planlanan Blockchain startup’ı ile sponsor şirket arasında değişim fırsatları yaratacak ve Japonya’daki Blockchain endüstrisinin ekoloji sisteminin oluşumuna ve inkübasyonun teşvik edilmesine katkıda bulunacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin