Kripto paralar duvara tosladı: Bitcoin, enflasyon verilerinin ardından bakın kaçı gördü?

Olumlu haberler AXS ve RON varlıklarına yetmedi, düşüş sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hack saldırısının üzerinden bir hayli zaman geçmesine rağmen AXS ve RON beklentilerin uzağında kaldı. Her iki varlık düşüş trendini korurken, yükselişin ne zaman olacağı merak ediliyor.

Dün Google Cloud ile Ronin Network arasında yapılan anlaşmayı duyurmuştuk. İki dev platform doğrulayıcı çözüm üzerinde anlaşmıştı.

Bugün ise yapılan anlaşmanın sadece Ronin varlığına etkisini gördük. AXS için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Diğer yandan hack saldırısının sadece %10’luk kısmı ekibin eline geçti. Bu da sürecin uzayabileceği anlamına geliyor.

Hack grubundan sadece 30 milyon dolarlık varlık alındı

Bir Blockchain veri platformu olan Chainalysis, saldırının perde arkasını irdeliyor. Yayınlanan yeni raporda paranın sadece yüzde 10’u kurtarıldı. Kuzey Koreli Lazarus grubu tarafından sadece 30 milyon dolarlık kripto para birimi ele geçirildi.

2022 yılının ilk çeyreğinde Ronin Bridge ve Axie Infinity büyük bir hack saldırısına maruz kalmıştı. Saldırının boyuru ise yarım milyar doları geçmişti.

AXS ve RON varlıklarında son durum

CoinMarketCap’ten verilere göre her iki varlık, gün içinde yükselişte. AXS 14.67 dolardan işlem görürken, RON 0,36 dolarlık fiyatlama kavuşmuş durumda. Ronin Bridge hackinden bu yana, oyun tokenin fiyatı %78 düştü.

AXS ve RON eski yerlerinden bir hayli uzaktalar. Ancak dün Ronin Network’ün yaptığı anlaşma sayesinde fiyat yüzde 10’luk şu an bir etki gördü.

Varlıklara olan ilgi gitgide azalıyor

Bir zamanlar kripto oyun sektörünün lideri olan Axie Infinity, şimdilerde büyük bir kitle kaybı yaşıyor. Hack olayından sonra kullanıcıların gözünde AXS platformu neredeyse tamamen düştü.

Santiment, 29 Mart’tan bu yana düşüşlerin istikrarlı olduğunu söylüyor. Saldırının peşine adreslerde yüzde 300’ün üzerinde bir düşüş kaydedildi. Ayrıca 200 günlük ortalama hesaba katıldığında varlık, halen aşağı yönde kalıyor.

AXS ve RON birbirine benzer yapılar oluşturuyor. Asıl saldırıya maruz kalan Ronin ağı olduğu için token’deki düşüş daha çok oldu. Saldırıdan bu yana yüzde 600’lük bir geri kayıp yaşadı. Ayrıca P2E oyunlarına azalan talep AXS ve RON için sonun habercisi oldu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin